Jump to content

Snoppy

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snoppy last won the day on March 8 2017

Snoppy had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

Recent Profile Visitors

1,352 profile views
 1. https://www.brownells.no/BODY-DIES-Body-Die-65x55mm-Swedish-REDDING-65-x-55-mm-Swedish-Mauser-749003788 Med en slik slipper du å trekke kulene.
 2. Nei, den jobben tar hagla seg av. Noe må man drive med på regnfulle vinterkvelder.
 3. https://www.cchobby.no/pinne-l-60-cm-dia-15-20-mm-1stk-111
 4. Sålenge plata er flat vil det gå ned i bakken om du henger den opp ja, men om stålet er mykt og former seg som en skål kan det bli værre.
 5. Jeg har bare kastet det i søpla. Evt. kan du vel legge det i vann eller olje en stund, har iallfall hørt at olje tar knekken på tennhetter. Ellers er vel den korrekte måten å levere det til politiet. Jeg har også en gang brukt hettene igjen etter å ha pressa de ut uten noen problemer.
 6. Hadde samme problemet, sendte klage på forsinkelse, med mal fra forbrukertilsynet, da kan man sette en frist for bedriften til å fikkse opp før tilsynet tar over saken. Da ble det brått svar å få, og varene var påvei i posten etter en uke eller to. Etter måneder med mas.
 7. Snoppy

  Sonic 35/45

  18,5/22,5mm 140mm bak munningen
 8. Jeg har behov for å jakte og føle meg som ett halveis fritt vesen. Jeg hører ikke hjemme i en by og jeg vil ikke dø i nærheten av asfalt. Så får heller bare folk mene at jeg lever feil, så kan jeg mene at de får leve som de selv vil.
 9. Hva er forskjellen på naturlig predasjon og jakt? Er homo sapiens roboter? Kommer vi fra en annen planet?
 10. Om den ikke sitter fast i pistolen blir det jo som å presse en planke i skulderen, jeg kan ikke skjønne at det skal være ulovlig.
 11. Ekspanderende pistolammo er vell egentlig ulovlig til annet en konkuranseskyting, men når det skytes ut av en rifle regnes det vell som rifle/jakt ammo. Hvordan funker denne regelen egentlig når pistol/revolver brukes til beskyttelse mot bjørn?
 12. Snoppy

  Drivstoff til primus

  https://www.biltema.no/fritid/hage/hagemaskiner/tilbehor-til-hagemaskiner/alkylatbensin-4-takt-2000031607
 13. https://forskning.no/dyreverden-forsvarets-forskningsinstitutt-mat-og-helse/er-det-farlig-for-sauen-a-beite-pa-gamle-skytefelt/1608253
 14. Det får du trolig ikke svar på her inne.
 15. Det skal gå bra ja.
×
×
 • Create New...