Jump to content

Snoppy

Members
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snoppy last won the day on March 8 2017

Snoppy had the most liked content!

Community Reputation

124 Excellent

Recent Profile Visitors

1,406 profile views
 1. Snoppy

  Corona

  Jeg skjønner bare ikke hva han har å gjøre med corona, verdens undergang og avlyste jaktturer. Men det er vel godt å ha noen å hate.
 2. Snoppy

  Corona

  Ja, det amerikanske presidenten kommer sikkert til å ødelegge jakta di!
 3. Er det eneste måten å eie pistol? Isåfall er det kjørt uansett, monopol funker ikke engang på vin.
 4. Slutt å betal medlemsavgift, penger er verdt mer enn gull nå om dagen.
 5. Her gjør vi det enkelt, venter til utetemperaturen er passe til å henge rådyr. Så bukkejakta har ingen store tradisjoner her.. Ofte må jeg vente til ut i oktober før gamlekara sier det er greit å skyte.
 6. https://www.brownells.no/BODY-DIES-Body-Die-65x55mm-Swedish-REDDING-65-x-55-mm-Swedish-Mauser-749003788 Med en slik slipper du å trekke kulene.
 7. Nei, den jobben tar hagla seg av. Noe må man drive med på regnfulle vinterkvelder.
 8. https://www.cchobby.no/pinne-l-60-cm-dia-15-20-mm-1stk-111
 9. Sålenge plata er flat vil det gå ned i bakken om du henger den opp ja, men om stålet er mykt og former seg som en skål kan det bli værre.
 10. Jeg har bare kastet det i søpla. Evt. kan du vel legge det i vann eller olje en stund, har iallfall hørt at olje tar knekken på tennhetter. Ellers er vel den korrekte måten å levere det til politiet. Jeg har også en gang brukt hettene igjen etter å ha pressa de ut uten noen problemer.
 11. Hadde samme problemet, sendte klage på forsinkelse, med mal fra forbrukertilsynet, da kan man sette en frist for bedriften til å fikkse opp før tilsynet tar over saken. Da ble det brått svar å få, og varene var påvei i posten etter en uke eller to. Etter måneder med mas.
 12. Snoppy

  Sonic 35/45

  18,5/22,5mm 140mm bak munningen
 13. Jeg har behov for å jakte og føle meg som ett halveis fritt vesen. Jeg hører ikke hjemme i en by og jeg vil ikke dø i nærheten av asfalt. Så får heller bare folk mene at jeg lever feil, så kan jeg mene at de får leve som de selv vil.
 14. Hva er forskjellen på naturlig predasjon og jakt? Er homo sapiens roboter? Kommer vi fra en annen planet?
 15. Om den ikke sitter fast i pistolen blir det jo som å presse en planke i skulderen, jeg kan ikke skjønne at det skal være ulovlig.
×
×
 • Create New...