Jump to content

Snoppy

Members
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snoppy last won the day on March 8 2017

Snoppy had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

Recent Profile Visitors

1,265 profile views
 1. Det får du trolig ikke svar på her inne.
 2. Det skal gå bra ja.
 3. Da må det isåfall ligge på akkurat samme plassen det lå sist også. Det blir ikke lett! Jeg ville prøvd å bytte ut avrøkkeren med en liten spiker, det er det eneste som har gitt meg bedre presisjon.
 4. Sikkert bare å skrote og kjøpe ny, men du får ta en tur til børsemakeren og høre hva han har å si. Jeg kjørte faktisk over benellien min med chevrolet suburban en gang for lenge sia. Funker fint ennå!
 5. Finnes vell an haug å lese om 22lr rifler her inne. Rugeren er vell ikke innafor til seriøs trening nei. Gamle skiskytterrifler kan være gode kjøp. Om jeg skulle kjøpt meg storviltrifle pluss en salong til trening nå, hadde jeg kjøpt tikka t3x og t1x.
 6. 22lr er bra til å trene med ja, det er også avtrekkstrening uten skarp ammo i våpenet. Selv har jeg ikke tilgang på bane nok til å gidde å dra med meg 22lr rifle. Desverre. Men blir litt avtrekstrening i kjelleren.
 7. Om du skal ha mange lange kvelder på skytebanen er det bare og begyne å lade selv. Så kan du velge hvilken patron du vil. Rifler på bruktmarkedet er også gjerne billigere i patroner som ikke har godt utvalg i xxl hylla. Skal ikke kjøpe mange pakkene norma oryx før man har brukt summen av et billig ladesett.
 8. Det var tull ja, siden han startet to nesten like tråder, regnet jeg med det var like greit han fikk høre hvordan våpeneierskap i norge fungerer av politiet selv.
 9. Stemmer nok det ja, bare å flytte ut av landet, blir nok ikke noe lettere i fremtiden.
 10. http://www.indecorous.com/bullseye/moacalc.html
 11. Aldri hørt om en slitt chok, vil tippe de er utslitt rett før løpet er utslitt. Jeg ser ikke noe slitasje etter 15-16 år.
 12. Snoppy

  Arv av rifle

  Sluttstykke er ikke registreningspliktig og har ingenting og si for en våpensøknad. Det har blitt vanlig praksis for politiet å kreve bevis på våpenskap ja, det letteste er å fremlegge dette. Feil våpennr. bør ikke være noe problem, send med et vedlegg som beskriver problemet og send gjerne med et bilde av nr. på våpenet. Har hørt noe om at slyttstykker blir reg. pliktige når ny våpenlov inntrer, så ikke noe vits i å vente med anskaffelse.
 13. Snoppy

  Ny rifle 223

  Om du har lyst på bra presisjon og skal skyte mye papp og ikke gå mye rundt etter fugl, ville jeg tatt bort "lett" fra ønskelista.
×
×
 • Create New...