Jump to content

Snoppy

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snoppy last won the day on March 8 2017

Snoppy had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

1,073 profile views
 1. Snoppy

  Tikkaklubben

  Endelig tatt mot til meg og bedda min Tikka m590 .222, trodde egentlig ikke den kunne gå særlig mye bedre, var egentlig redd den skulle skyte dårligere. Gjorde det mest for at stokken ikke skal trekke våpenolje og for at jeg liker å fikkle med våpen. Gleden ble derfor stor når det første som skjer er at jeg skyter mitt livs beste 10 skudds sammling, 15,7mm @100m 😃
 2. Har møtt de som ikke liker å klikke på sikter ja, på oppskytinga i høst var det en kar som var langt uttafor blinken, prøvde å forklare at ett klikk ble 7mm på hundre meter, det tror jeg ikke han trudde på, for han tok ettpar klikk bare.. tilslutt var det tomt for ammo..
 3. Snoppy

  223 vs 22-250

  Da er jo spørsmålet, hvor mange skudd har løpet gått?
 4. Ble nok gitt til far hans i gullbrylluppet, derav jubileumsmodell!
 5. Rekruttere og vise frem skytesporten og jakt til flest mulig fornuftige mennesker hjelper nok mye, viktig att samfunnet har tillit til våpeneiere og minst mulig negativt syn på private våpen.
 6. For skudd mot reinsfigur står det også: "Du må bruke lovlig jaktammunisjon for storvilt under prøven, det vil si ekspanderende prosjektil, som fyller et gitt minimumskrav til anslagsenergi"
 7. Skal være ekspanderende kule, og kraftig nok til jakt på rådyr. Aldri hørt standplassleder spørre om hastigheten på kula der hvor jeg skyter opp iallfall. Om så skjer kan du finne ett annet sted å skyte opp. Om du skyter nok til å lade selv, og I det hele tatt lure på det du spørr om her, så skjønner nok standplassfolket at dette har du kontroll på selv. Ditt ansvar.
 8. Jeg kommer aldri til å kjøpe SS, synes det ser styggt ut. Kan jo alltids lakkes men.. svart stål synes jeg er best!
 9. Småvilt som ikke krever skyteprøve kan han iallefall jakte med deg ja.
 10. Om du går sammen med han er det opplæringsjakt, ingen papirer kreves for hans del.
 11. Øks, hammer og kjetting blir stadig beslaglagt i forbindelse med slosskamper i oslo
 12. Spraylakk den svart og sett på en sånn her: da blir den nok dritkul!
 13. Får man innvilget asyl pga manglende infrastruktur og telefonsignal? jeg vil tro folk flest Sør-Amerika, midt-østen, afrika og asia må rasjonere på strømmen og sliter med kjøling av matvarer og tilgang på rent vann. Politi som er til hjelp for fattigfolk må de nok også se langt etter. Her er det bare å investere pengene sine i asylmottak skjønner jeg..
 14. Æsj.. si ifra om det er manko på folk i 20 åra som hater sosialisme og kan løfte tungt 10 timer om dagen der nede.. far mi er født i USA, så oppholdstilatelse bør gå greit.
×
×
 • Create New...