Jump to content

MrErling

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrErling

  1. Det grepet ser slankere ut, enn mitt grep. Bra. takk for tips. Akkurat hva jeg er ute etter, fordi fingrene mine er for korte til å holde rundt kjeftet jeg har nå
  2. Hei. Men jeg vet ikke forskjell, så før jeg 'Googler', klarer du av bildet mitt å se om den er 'square' eller 'round' butt? Takk for tips.
  3. Fins det mindre grep til Smith & Wesson modell 17 (22lr)? Hvor får man kjøpt i så tilfelle?
  4. Takk for innspill. Som ignorant våpen eier, tas alle innspill imot med stor takk! Men det vil også dukke opp ignorante sp.mål fra meg. Håper det godtas? Som denne: -'Autosol' kjenner jeg fra pussing på kromrede mc-deler, men vil ikke Autosol lage 'usynlige' riper i metallet og dermed lage enda mer 'plass' til at krutt soting' finner feste?
  5. Blåser liv igjen i denne tråden fordi jeg sliter med å få fjernet kruttslam / sot fra min 'stainless' S&W modell 29 -6,5" .44 Magnum. Fant ikke noe i denne tråden. Har jeg oversette noe? -tips?
  6. Heisan. Min aller første tråd her på 'Kammeret' Jeg virkelig sliter med å få fjernet alt kruttslammet / sotet fra min såkalte 'rustfrie' S&W modell 29 .44 Magnum. Prøvde ut patroner med 'engangs hylser' ( Blazer ) pga. lavere innkjøpspris, men de sotet uvanlig mye, så det blir ikke brukt mer. - Noen gode tips å få våpenet 'rent og pent' igjen?
×
×
  • Create New...