Jump to content

Demox

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Demox's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har akkurat kjøpt meg nytt kikkertsikte til rifla mi. Riflen er en Shultz & Larsen. Har en mindre kikkert på denne også, så jeg har kikkersiktene på Leupoldd QR montasje. Med min nye Swarovski z4i 3-12 x 50 ble det nok i underkant av 1mm klaring mot løpet. Det er godt nok dette? Klaring er klaring?
  2. Demox

    Jakt kikkertsikte

    Jibrag, helt enig med deg at det ikke er behov under vanlig jakt. Vi har klart oss i alle tider med selvstendig avstandsbedømming og overhold etter erfaring i all tid. Selv med stein og spyd Når det er sagt så kan vel de fleste som har skutt under/over en rev på ei åpen myr på lokk bommet på nettopp dette. Samme på toppjakt. Er vel ganske glad i duppe dietter så kanskje derfor det appellerer. Hvis man kan kombinere duppe ditt og god optikk så begynner det å bli bra. Burrisen er som ett tradisjonelt kikkertsikte hvis batteriet er dødt. (ca 5000målinger pr batteri sies det, sikkert i godvær) Kan godt være en Zeiss med avstandsmåler er tingen. Får studere videre. Hadde selv Meopta Meostar 3-12 x 56 med lys inntil nylig. Fornøyd med den, men vil prøve noe annet nå. Takk Hare4 for tips.
  3. Demox

    Jakt kikkertsikte

    Jeg har en Shultz & Larsen i 308 med KKC stokk. Denne har jeg en Leupold VX-R 1,25-4 med QR montasje. Dette er hundefører oppsettet mitt. Nå skal jeg kjøpe meg ny kikkert til annen form for jakt. Jakter alt fra rev på lokk, toppjakt, sitter en del på gluggejakt etter jerv, samt mulighet for utkalling med rovviltlaget der det er postering på større rovvilt. Har en dragning mot ett litt hårete sikte jeg har hørt alt for lite rundt, nemlig Burris laserscope iii 4-16x50. Wingevåpen skryter jo av optikken til det også nå, så da begynner det jo kanskje å bli interresant. Hvordan er dette i skumringen mon tro? Finnes det andre alternativer til 15-20 000kr med avstandsmåler? Takk for tilbakemeldinger
×
×
  • Create New...