Jump to content

Pocco

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Pocco's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skulle forsøke å slipe kjøkkenkniven på belteslipern for første gang idag. Men da fikk jeg meg en ubehagelig overaskelse. Jeg har lært at man skal slipe kniven med eggen opp. Sett dette på Waltet Sorrells videoer på youtube. Men med det samme jeg skulle legge kniven intill slipebåndet, skar den i bånden slik d sleit. Skremmende med den farten på maskinen Hva gjør jeg galt?!
  2. Pocco

    For tynt knivstål

    Dette er en mulighet ja, men det innebærer igjen at jeg må smisveise de forskjellige stål typene sammen. Dette vil jeg helst unngå. Det jeg kunne tenkt meg er identifisert stål med tykkelse. En nettside hvor jeg kan bestille slikt
  3. Heisann! Jeg er relativt ny innen smi hobbyen. Jeg skal til å begynne å smi kniver, men har store vansker med å finne stål. Jeg har prøvd flere siden (eks. smie.no) og andre leverandører, men ingen selger stål barer som er tykkere en maks 3,5 mm. Dette blir i det minste laget ettersom jeg tenker å lage tykkere kniver. Det er vel eventuelt mulig å smisveise de ulike delene sammen, men med min erfaring er sjansen for suksess liten... Så jeg lurer på hvor dere kjøper deres stål fra? Trenger noe med litt tykkelse. Tenker å starte med vanlig 1080 karbon stål-
×
×
  • Create New...