Jump to content

oksolberg

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oksolberg

  1. Kjøp deg et par gode fjellstøvler og gå på støkk. Neida. Men kjenner meg igjen i det du sier med at fuglehundmiljøet kan virke litt tøft. Har personlig hatt få gode opplevelser med Fuglehunder. En kar jeg kjenner hadde en Gordon som han ikke løfta en finger for å trene, men det blei tidenes fuglehund. Den døde dessverre før jeg fikk oppleve det, men det sies at siden har det aldri vært jakta med så god i bikkje i det terrenget. Merkelig greier, noen legger ned null innsatts og får ei god bikkje, andre jobber ræva av seg og ender opp med en "skopusser" uten like.

     

    Lykke til! :wink:

  2. Hei!

     

    Er på utkikk etter en jaktbil. Har nærmest bestemt meg for en suzuki xl7. Men er det noen som vet hvor mye bensin den bruker på mila, og hvor mye diesel den bruker på mila. Vil helst ha Bensin pga litt mer kraft.

     

    Ellers hadde det vært morsomt å få høre noen andre forslag på en god jaktbil. Pris, helst under 60 000. Skal helst være såpass med plass baki at man kan sove der.

     

     

    På forhånd takk.

  3. Kan jeg spør hvorfor du ikke vil ha hoftebelte?

     

     

    Når man bærer lett sekk synes jeg de er mer i veien en til nytte. På lengre turer med tyngre last derimot er hoftebelte helt konge.

  4. Er på ute etter en jaktsekk, i vadmel, uten hoftebelte og helst tynn brystreim. Etter litt søking på nettet virker det nærmest umulig å finne. Noen som kan hjelpe??

  5. Heisann.

     

    Nytt medlem fra østland. Jeg er 16 år og har rukket legge en elg i bakken og noen ryper. Fint å ha et forum som dette å diskutere og snakke sammen mens man teller ned til høst og jakt.

     

    160 dager til 10. september

    185 dager til 5. oktober

     

    :mrgreen:

×
×
  • Create New...