Jump to content

IAmLegend

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IAmLegend

  1. Vaquero Skal måle løpet og se over riflen før den blir tatt i bruk. Våpenet er registrert som 7.62x54r så tror ikke det skal være et problem, men som sagt skal få målt det og om jeg er usikker tar jeg det til en våpensmed i nærområdet. Better safe then sorry. Tror ikke norma lager 7.62 russian til det norske marked da jeg ikke finner dette på deres nettsider eller forhandlere i nærområdet som samarbeider med dem. På den Svenske siden til norma er det opplyst om 7.62x54r Alaska, men har ikke funnet denne på noen av nettsidene til de svenske butikkene innenfor en grei dagstur. (Narvik - Kiruna) http://www.norma.cc/sv/Produkter/Jakt/? ... n=S%C3%B6k Ei tohi varjata Har hørt at M/39 var den ¨beste¨ av mosin familen så når jeg hadde valget mellom en 91/30, M/44 og en M/39 så var ikke valget vanskelig. Er også fra 1944, men vet ikke nårtid de byttet over fra 53r til 54r.
  2. Nettopp kjøpt meg en Mosin Nagant m/39 Sako. Hadde håpet å finne noen halvmantlet jakt ammunisjon, men om det ikke er å anskaffe får jeg vell bare kjøpe en rifle i .308 eller 30-06 til jakt og bare ha det artig med Mosin Naganten.
  3. Har sett gjennom noen av de gamle innleggene ang. ammunisjon i 7.62x54r og det ser ut som de fleste butikkene som er nevnt, har sluttet og selge denne ammunisjonen. Noen som vet om hvor jeg kan anskaffe 7.62x54r? Har sett at Jaktdepoet selger, men er det noen andre som har det på sitt lager?
×
×
  • Create New...