Jump to content

Dreyer92

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dreyer92

  1. sleskham skrev (På 31.10.2023 den 22.45):

     

    Ja. Jeg returnerte mitt apparat til Jaktdepotet nå nylig etter å ha korrespondert med dem via e-post. Her er et utdrag av hva jeg skrev til dem i min første e-post:
     

    Jeg kjøpte en Kahles Helia RF 10x42 fra dere i september 2019, og displayet og målingene har begynt å svikte. Displayet lyser svakt selv om jeg skrur lysstyrken (brightness level) opp til høyeste nivå (L5), og apparatet klarer ofte ikke å måle avstander lenger. Jeg har forsøkt å sette inn splitternytt batteri flere ganger, og dette hjelper ikke.

     

    Apparatet kostet for fire år siden 13.495 kroner hos dere, og det har vært i bruk ca én uke vinterstid og én uke hver høst. Ellers vært oppbevart innendørs i tørre omgivelser i romtemperatur. Med tanke på prisen hadde jeg forventet bedre holdbarhet på dette apparatet.

     

    Jeg har googlet problemet, og ser at en som kaller seg Dreyer92 på Kammeret.no meldte om tilsynelatende samme feil i november 2021. Dreyer92 hevder at selgeren, som er ukjent for meg, er kjent med at dette har skjedd før med denne Kahles-modellen. I Dreyer92s tilfelle ble visst apparatet sendt til Østerrike for reparasjon (...). Det er ukjent for meg når Dreyer92 kjøpte apparatet.

     

    Til info har jeg vært svært fornøyd med apparatet frem til og med vinteren 2023, for det var sist det fungerte slik det skal. Jeg oppdaget feilen nå når jeg tok apparatet i brukt nå for par dager siden når høstens jakt startet.

    I postforsendelsen la jeg ved et skriv hvor jeg skrev:

    Jeg legger til grunn at avstandsmåleren er ment å skulle vare minst fem år jf. reklamasjonsrettighetene, og at jeg dermed kan forvente kostnadsfri reparasjon eller ny vare innen rimelig tid.

     

    Dersom reparasjon eller utstedelse av ny, identisk vare ikke er mulig fra deres side, er jeg villig til å motta tilbud fra dere på nyere utgave av samme modell, eller tilbud på avstandsmåler i annet merke som løser samme behov.

    Så nå er det bare å vente på hva utfallet blir, altså hva Jaktdepotet konkluderer med.

    Og, som jeg også skriver til Jaktdepotet, jeg har vært meget fornøyd med apparatet frem til det sviktet nå i høst.


    Hvordan gikk det? Er selv på Kahles nummer 3, da jeg mistet en stor del av focus "specteret" på enheten jeg fikk som erstatning. Og nå har jeg plutselig en Kahles Helia RF 10x42 i gen. 2. 


    Kjøpte uansett en Leica mens Kahlesen var inne på rep for tredje gang for å berge rypejakta i februar.


     

  2. Ikke noe dumt spørsmål det, ja det har jeg. Har levert den til selger å han hadde vært borti et lignende tilfelle, sendes til Østerike nå for rep. får bare håpe reperasjonen holder lenge.

    • Like 1
  3. Da har Kahlesen min i 10x42 tatt kveld, merket at informasjonen i målingene ble svakere og svakere. Var kun firkanten (siktepunktet) som syntes til slutt, på maks styrke. Noen som har opplevd lignende? 

  4. På 27.9.2019 den 0.14, bjornthans skrev:

    hvordan fikk du kjøpt underbeslag ?

    har selv fått grendel i hus og dette er noe av det gøyeste jeg har hatt i skapet. lader stort sett n133 scenar 123grs og n140 scenar 139gr. dette gir meg det jeg er ute etter :)

     

    jeg lurer på ny stokk. mdt eller AT-One.

    AT-one ser fryktelig firkanta ut. noen med førsthånds erfaring ? 

    Bestilte fra Kinneysshootingsupply.

    • Like 1
×
×
  • Create New...