Jump to content

Dreyer92

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dreyer92

  1. Hvordan gikk det? Er selv på Kahles nummer 3, da jeg mistet en stor del av focus "specteret" på enheten jeg fikk som erstatning. Og nå har jeg plutselig en Kahles Helia RF 10x42 i gen. 2. Kjøpte uansett en Leica mens Kahlesen var inne på rep for tredje gang for å berge rypejakta i februar.
  2. Update : Ny kikkert er ankommet. Ble ikke reparert men byttet enhet, får håpe den varer litt lenger.
  3. Ikke noe dumt spørsmål det, ja det har jeg. Har levert den til selger å han hadde vært borti et lignende tilfelle, sendes til Østerike nå for rep. får bare håpe reperasjonen holder lenge.
  4. Da har Kahlesen min i 10x42 tatt kveld, merket at informasjonen i målingene ble svakere og svakere. Var kun firkanten (siktepunktet) som syntes til slutt, på maks styrke. Noen som har opplevd lignende?
  5. Howa i 223 med magasin beslag fra Dip’s og flush magasin, syns det ble bra
  6. Da er utløsermekanismen som får patronene til å kastes ut pusset ned hos børsemaker, nå skyver de bare ut patronene etter skudd, meget fornøyd med dette. Og skulle jeg angre koster delene for reversering rundt 50 lappen
  7. Er det noen som vet om det er mulig og bygge om ejector til extractor på en beretta silver pigeon? Er lei av å plukke tomhylser på marka både på banen og i fjellet.
  8. Synes easyhit fungerer gull. for min del blir det endel lettere da jeg ofte så det gråe kornet som originalt var på hagla dobbelt
  9. Så det lå en der ja, syns personlig det var graveringen som gjorde hele børsja jeg da
  10. Etter litt googling så har du helt rett, er vell en franchi 520 hunter. Blir nok værre å få tak i kanskje. Tusen takk for hjelp!
  11. Er på utkikk etter en halvautomat å denne falt veldig i smak men er usikker på hva denne heter? http://postimg.org/image/r5np8x2t9/" target="_blank hjelp mottas med stor takk!
×
×
  • Create New...