Jump to content

christoffera

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal prøve å pusse det ned litt. Er et lite irritasjonsmoment det å ikke få ut sluttstykket. For å få kikkerten langt nok frem med tanke på øyeplassering så måtte jeg skyve den så langt foran jeg fikk. Tok bildene inne denne gangen slik at jeg ikke fikk noe naboproblemer Jeg kommer fra DFS og liker godt orginalstokken. Har prøvd både KKC og GRS. Jeg likte dem godt begge to så det er vel egentlig hva man selv ønsker der. Ser det er en på finn med samme kikkerten som måtte gjøre det samme. FINN-kode 121239287
 2. God kveld. Har nå fått montert ny kikkert på min Sauer 200Str. Siden jeg bruker den primært til jaktfelt så havnet jeg på Zeiss V8 4.8-35x60. Det er Bredvold stokk fra Skytterlinken, pipe fra S&L som også er fra skytterlinken samt A-tec Maxim demper. Vekta på riggen er vel rundt 6kg så er ikke noe å dra på fjellet med, men har brukt den en del på posteringsjakt. Demperen skal jeg nok bytte til en som er litt lettere da den blir litt tung foran. Presisjonen er det ikke noe å si på og det meste av ammo går fint i min. Jeg er veldig fornøyd med stokken, men den var litt kort for meg så måtte legge på litt på kolben og en ting som er litt irriterende med Bredvold stokken er at man må ta av kinnstøtten for å ta ut sluttstykket. Har lagt inn søknad på en 404 slik at jeg har en Sauer som er litt lettere å dra med seg i skogen. Har fått klådd og testet litt og synes kvaliteten på 404 er meget godt.
 3. Hei. Jeg hadde tenkt sette på Zeiss V8 som har 36mm rør på min Sauer 200. Er det noen som har erfaring med hva slags skinner/montasjer man bør bruke til denne?
 4. Jeg har hatt min HD5 3-15 x50 nå i et år og har nok skutt 10 jaktfelt stevner og brukt mye til jakt. Merker at når det blir sent og mye skumring så er det ikke kikkerten sitt sterkeste side, men det er ikke akkurat den dyreste på markedet. Er veldig fornøyd med kikkerten og har ikke hatt noe problemer med treffpunktforandring.
 5. Takk Prøvde forskjellige skjefter, men denne satt godt i henda og et pent utsende. Og som student er det greit at det ikke går for langt over budsjett. Kikkerten er ny så skal på skytebanen imorgen og skyte den inn og se om jeg kan få noen gode samlinger
 6. Tusen takk for det! Baderomsvekten sier 4.9-5kg.
 7. Heisann! Jeg har en Sauer 200STR som jeg har kjøpt en Bredvold stokk til, samt Schultz og Larsen pipe og A-tec lyddemper. På toppen har jeg en Zeizz Conquest DH5 3-15,50mm. Brukes til både jakt, jaktfelt og mye skytetrening.
×
×
 • Create New...