Jump to content

bob64

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bob64

  1. Har omsider fått 30-06 holder fra Brownells og den passet. Fikk også en ny mail fra Wilson om at de ikke hadde lest korrekt, og sier nå at hvis ikke 30-06 holderen passer, så var det mulighet for å få laget en tilpasset 7x65R. Men det er vel lite aktuelt nå.

  2. Gammel post som jeg fant ifm søk etter recoil buffer som smuldrer opp pga løsningsmidler...

     

    Denne er utrolig presis, og jeg har ikke hatt noen problemer med den før jeg tok den frem for puss nå for litt siden. Da falt rett og slett recoil bufferen fra hverandre. Men til alt hell var det en kar over dammen som hadde fått rettigheter til å lage nye fra HK, så jeg bestilte en. Den er ikke testet enda, men skal etter sigende fungere som den skal.

    Prisene for disse ligger rundt 1k dollar med tønnesikter og pent brukt kolbe.

  3. Handlet fra Siarm... raskt og greit. Nå må jeg finne forhandler av hylser. Er det slik at hylser uten primer også er problematisk å kjøpe over dammen? Fikk beskjed fra en forhandler i Sverige at han ikke kunne sende til Norge... men det var kanskje hylser med primer han mente?

  4. Fant ut at det var BRG14... Neste blir å finne en forhandler av Gualandi. Italieneren er på ferie, og jeg skulle gjerne ladet litt til jakta om en mnd. Noen forhandlere her i Norge?

  5. Jeg har noen gamle wads, og skulle gjerne kjøpt flere, men ser jo at de i dag har en annen betegnelse. Det står 5 i bunnen til haglkoppen, og det er ca 14mm fra bunnen av koppen ned til kruttet. Er dette da en Super G BRG14 ? ligner veldig. Noen som kan hjelpe?

×
×
  • Create New...