Jump to content

bob64

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bob64's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det tror vel kanskje jeg også... men ikke akkurat i Østfold området
  2. Ok, er det noen som kjenner noen som driver med industriell sveising som tar på seg slikt?
  3. Tenkte jeg skulle ta ibruk en arvet Krag, og lurte derfor på om det er noen i Østfold som har utstyr til å måle slikt? Er vel kjekt å sjekke tenkte jeg, siden jeg ikke har noen tilstandsrapport på den
  4. Trenger litt info om disse to: 1908 sn: 13099 1909 sn: 87760
  5. Har omsider fått 30-06 holder fra Brownells og den passet. Fikk også en ny mail fra Wilson om at de ikke hadde lest korrekt, og sier nå at hvis ikke 30-06 holderen passer, så var det mulighet for å få laget en tilpasset 7x65R. Men det er vel lite aktuelt nå.
  6. Disse holder rundt hylsa, ikke utdrager kanten... så med eller uten R spiller ingen rolle.
  7. Bestilte en til 30-06, som Brownells.no anbefalte. Og Wilson anbefalte 7.62x54R, men det var etter at jeg allerede hadde bestilt... så jeg får prøve
  8. Kjøpte nylig en Wilson hylsetrimmer, og trenger en hylseholder til 7x65R. Noen som kan hjelpe meg med valg av holder som passer hylsa?
  9. Hei Noen som har erfaringer med reimbøylesettet fra Biltema? bra? dårlig? http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Vapenpleie-og-tilbehor/Reimboylesett-2000037330/ /Bjørn
  10. Gammel post som jeg fant ifm søk etter recoil buffer som smuldrer opp pga løsningsmidler... Denne er utrolig presis, og jeg har ikke hatt noen problemer med den før jeg tok den frem for puss nå for litt siden. Da falt rett og slett recoil bufferen fra hverandre. Men til alt hell var det en kar over dammen som hadde fått rettigheter til å lage nye fra HK, så jeg bestilte en. Den er ikke testet enda, men skal etter sigende fungere som den skal. Prisene for disse ligger rundt 1k dollar med tønnesikter og pent brukt kolbe.
  11. bob64

    Gualandi wad

    Ja, men han er tom for de hylsene... og tar ikke inn flere før det blir bestilt/forespurt etter større mengder
  12. bob64

    Gualandi wad

    Handlet fra Siarm... raskt og greit. Nå må jeg finne forhandler av hylser. Er det slik at hylser uten primer også er problematisk å kjøpe over dammen? Fikk beskjed fra en forhandler i Sverige at han ikke kunne sende til Norge... men det var kanskje hylser med primer han mente?
  13. bob64

    Gualandi wad

    Fant en Hagleladaren her i forumet... men innlegg fra 2008... er han fortsatt i drift?
  14. bob64

    Gualandi wad

    Fant ut at det var BRG14... Neste blir å finne en forhandler av Gualandi. Italieneren er på ferie, og jeg skulle gjerne ladet litt til jakta om en mnd. Noen forhandlere her i Norge?
  15. bob64

    Gualandi wad

    Jeg har noen gamle wads, og skulle gjerne kjøpt flere, men ser jo at de i dag har en annen betegnelse. Det står 5 i bunnen til haglkoppen, og det er ca 14mm fra bunnen av koppen ned til kruttet. Er dette da en Super G BRG14 ? ligner veldig. Noen som kan hjelpe?
×
×
  • Create New...