Jump to content

Tomkna

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tomkna's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei... Da har eg vert på skytebanen igjen. Skøyt ca 21 skudd i serie på tre og tre, god samling ca 2-3cm, hadde selvfølgelig noen sleiver også. tok en pause da siden eg syntes rifla var varm. Tok ett par runder til etter at den var kjølt seg igjen, og skøyt to og to skudd for å skyte inn siktet. Ende faktisk opp med hull i hull, så da tok eg kveld har stor tro på at det var pussingen som gjorde utslaget. Hvor ofte og hvordan bør rifla pusses? dro igjenom med børste noen runder og 4runder med bore snake i dag.
  2. Jo, har pussa med pussekluter og bore snake. Har ikke noe erfaring, så eg trodde det var reint etter en sånn puss eg
  3. Hei... Prøvde først en zeiss conquest orginal med Ruger montasje, funka fint på en ruger m77 300 win mag etter at vi tok den av, prøvde så en burris som stod på det geværet vi prøvde zeiss'en på, der også orginal montasje. Montasjen var trekt med moment også, løsnet ikkje etter/under skyting....
  4. Pussa løpet i går med kobber solvent, børster og plugger til de blei reine, de første pluggene var rimelig svarte så har nok fått ut en god del. men om det er nok er vanskelig å si. Kan ta meg en shopping tur i helga og kjøpe de produktene du never her. Tok utav stokken heilt bak til kammeret og sjekka stokken for skader fant ingenting som kan tyde på at det er den. Men kjenner ein som har en Ruger m77 mkII 300 win mag. Tar den med på skyte banen i morgen, dersom børsa mi skyter dårlig fortsatt, flytter vi den over i hans stokk. Har også reingjort /polert avtrekket, så det går mye lettere
  5. Tror ikkje det er det som er problemet, men Lindås
  6. skal ta med meg en plate på fredag og forsøke
  7. den er grei, får kjøpe meg litt rengjøings middel eg da
  8. Ser det er margen som har gode tips her, har bare to min til skyte banen så det kan være ein mulighet å prøve med frysen, kan jo hjelpe det om er som børsemakeren sier at det er spenninger som blir utløst når løpet blir varmt. eg prøver å ta utav heile veien, det gjør jo hvertfall ingen skade. skal prøve litt ekstra puss av pipa, med kjemikalier tenker du da på slik syre man vasker rustfritt med etter sveising? Skal prøve tipsene dere kommer med men liker å forsøke en og en ting for å være sikker på hva som er løsningen. Så i første omgang blir det å ta utav stokken helt til kammeret og sjekkestokken for skader ( ett tips eg fikk av en utenfor forumet)
  9. Har frilagt løpet bak til kammeret, men ikke kammeret. Har pussa gjennom løpet med bore snake og plugger. Montasjen og skruene på låse kassa er trekt med moment 30 inch pounds. Og fremste skruene på låse kassa med 60 inch pounds. De er forsatt i moment etter skyting. Har ikke prøvd kikkerten som følgte med enda, så det er neste test.
  10. Nei. Det er plast stokk og rustfri kasse løp
  11. Helstokk? Har den som ser ut som en padle åre, med Ruger logo i skjeftet. Rifla er ikke ny nei, er nok gammel, snakka med forrige eiger, og han sier den gikk godt og funket for han.
  12. Har brukt mest Norma golden target, men også forsøkt sierra match king og ett par skudd med nosler accubond....
  13. Snakka med våpen smed i da og han meinte det kunne være spenninger i løpet som forårsaket dette, men han hadde ikke tid å se på våpenet enda, men ville at eg skule legge ut en tråd her for å se om andre hadde hatt tilsvarende problemer.
  14. Var på skyte bana igjen i går og det samme igjen ett par runder med samling for så å kaste kulene over alt og gjerne ut av blinken, hadde med litt verktøy og en annen kikkert men ingen forandring. Forsøkte også siktet som stod på først på ei anna rifle, gikk fint på den. Fikk beskjed av ein annen som var der om at eg kanskje var skudd redd, så han forsøkte også ett par kuler der bare en traff blinken
×
×
  • Create New...