Jump to content

2tts

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

2tts's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. I det jeg finner på nettet om denne FFV553 sier de ca det samme; http://www.castpics.net/pdfs/m/CA/b-gl-317-006%20-%20Short%20Range%20Anti-Armour%20Weapon%20(medium).pdfEt fint snitt av denne tingen på side 79. http://www.eme421.com/84mmsubcal_new.html Ei tohi varjata, det høres ut som for meg at du mener at det er kun ammunisjonen som heter FFV 553, mens jeg tror hele dette "indregeværet" eller "7.62mm Sub-Cal adapter" er FFV 553. Ikke vet jeg..
  2. Med dummy mente jeg det jeg tror jeg har forstått heter indregevær?? Bare en slik en som skal ligne litt på en normal granat og ha samme lademekanisme, men som ikke blir skutt ut. At redusert ladning var for for å etterligne skarp granats kulebane visste jeg ikke. Som sagt, nybegynner Gøy å lære når det er noe interresant. Disse tennhettene, hva brukes de til? Skarpe granater?
  3. Tar da sjansen på å redigere inn bildene om disse igjen, ble litt redd da jeg fant ut at dette ikke var så ønskelig, og fjernet de midlertidig Er det noe interesse for sånne rundt forbi?
  4. mS har tidligere i 2013 skrevet noe angående panserbrytende ammunisjon: Og joda, fra Politiets rundskriv 2009/009 Retningslinjer for politiets behandling av våpensaker: Politiets rundskriv(https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/politidirektoratet/Vedlegg_476.pdf) er datert til samme dato som lovdata sin forskrift om skytevåpen osv (https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904) Vil det si at dette gjelder da? Tidligere lovlig ervervet panserbrytende ammunisjon er lovlig å inneha?
  5. Rydda litt i skapet, så tok noen bilder av div eldre 7,62. Jeg er nybegynner i dette her så ser dere noe galt må dere korrigere meg, noen spørsmål har jeg også.. Mer info er også velkommen i kommentarfeltet Dette er tracere som brukes sammen med dummy-rakett ved trening med RFK om jeg har forstått det rett. Rød tupp for tracer, og halvt svartmalt bunn for redusert ladning. Disse har jeg lest at har noe med kruttet som klumper seg eller noe, som gjør de ubrukelige nå. Hva betyr svart ring rundt primeren? Disse har jeg ikke noe spesielt kjennskap til. Høyre eske var ikke åpnet så tok ikke bilde av patron. [edit]Disse synes jeg var de mest interessante, svart tupp, [AP]Armor Piercing går jeg ut ifra, i ladeskinne. Ser nå at det siste bilde er uklart... Kan jo ikke alltid få blinkskudd med tlf kamera.. [/edit]
×
×
  • Create New...