Jump to content

toxic

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by toxic

  1. ok, da vet jeg hva det er:-) på våpenet mitt ser det bra ut men vet ikke om det må være 100% rett? som sagt tidligere så hadde jeg en tidligere børsemaker for og sjekke løp og våpen generelt og han fant ikke noen feil på våpen.. men skal testskyte det i benk, da uten stokk. Mvh: toxic.
  2. Hei og takk for svar, selvsagt er børsa brukt mantelfjerner på også, bare glemte og ta det med når jeg skrev.. løpet ble sjekket at det ikke låg mot stokken så tror ikke det er problemet men ideen din med og kun ha selve rifla uten stokk fastspent har ikke vært testet så det skal jeg teste ut. Du snakker om "kroningen", hva er det? takker for all hjelp.. Mvh: toxic.
  3. Hei, kikkert og alt som har med det og gjøre er sjekket og funnet i orden. også rifleløp er som sagt i orden. byttet til en annen kikkert og med samme resultat. våpenet ble satt fast i benk med stokk og det hele så hvis det er noe med stokken så blir vel resultatet det samme.? Bruker ikke lyddemper foreløpig. Med benk så mener jeg noe som låser riflen helt fast. Takk for alle svar men jeg er fremdeles usikker på hva det er??? Mvh:toxic.
  4. Hei alle, har en Remington 700 - 308w som man ikke treffer noe med. Fungerte fint til i høsten 2014 da jeg skulle skyte opp til elgjakta men der sviktet den, traff skiven men skuddene hadde enorm spredning, trodde først det var skytteren det var noe feil på så jeg fikk noen andre til og teste den også. prøvde forskjellige typer ammo for og se om det funket, men det gjorde det ikke. Festet da riflen i benk og skjøt, og fikk samme resultat der, mye spredning. Har hatt en tidligere børsemaker for og sjekke løpet etc og det var beint og fint, er jo bare skutt ca 1500 skudd med den. Kjøpte meg en ny rifle da jeg/vi ikke fant ut hva som feilet den. Noen som har noen ideer på hva det kan være, noen sa at det kunne være skruvene som går igjennom skjerftet og inn i våpenet, at det er sprekk i trestokken slik at det forandrer seg etter hvert skudd. Br: Toxic.
  5. Takker for alle svar, blir og prøve meg fram med den kulen og N-140 krutt, tror jeg starter på 42grn krutt så får vi se. har vært veldig frustrerende og lese på diverse forumsider, noen sier at man ikke må bruke de kuler til elgjakt og andre sier at det går helt fint. Når man ikke får konkrete svar,ja eller nei så blir man usikker om de kan brukes eller ikke. har jo ikke lyst og skadeskyte noe vilt..
  6. Heisann alle, har kjøpt meg noen kuler med navn: Speer hot core spitzer 180 gr til en 308w. kulene hadde jeg tenkt og ladde til elgjakt men så undersøkte jeg litt på nett og noen sier der at den er for rein og hjort og andre sier den går fint og bruke til elgjakt. ble litt i tvil da så er det noen her som vet noe sikkert? har noen ladedate på den kulen, da tenker jeg på kruttmengde, bruker krutt whittavori N140 på elgskuddene jeg lager men da med A-frame kuler på 180 gr. Mvh: toxic
  7. Hei alle sammen, jeg er ny på dette forumet så håper jeg finner fram. jeg er 52 år og fra Senja... liker alt som har med våpen og gjøre
×
×
  • Create New...