Jump to content

tomforideer

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomforideer

  1. Heisan Noen som vet hvor du får kjøpt duracoat? Har vært inne på durano.no men finner bare ceracoat, regner med at dette ikke er det samme?
  2. Hehe herlig stokk, men en smule dyr ja ! Kanskje en vakker dag Jeg vet at det blir Kahles K624i 6-24x56 montert på den nye rifla jeg velger, så er iallefall ett steg nærmere ;P Da tenker vi veldig likt!! har tenkt å ha denne rifla til jeg ikke burde jakte mer (sånn i utgangspunktet )
  3. Hva ligger en slik stokk i pris? Billigst å bare bestille rifla i deler da siden du ikke trenger orginal stokken ?
  4. Må bare si tusen takk for responsen deres, virkelig ! Når jeg kommer hjem fra sjøen blir det rake veien bort til rafdal & kvale for å kjenne litt på aktuelle våpen. Husker godt når jeg kjøpte Browning 223`en min, det var ett øyeblikk hvor jeg bare visste at vi passet sammen som ett gammelt lykkelig ektepar, for en følelse ! Håper virkelig at jeg finner samme gode følelsen igjen! Visst dere er intr så kan jeg heller komme tilbake og skrive litt om hvilket våpen det ble, hvorfor jeg valgte det...osv Takker igjen for gode tips og masse kunnskap
  5. Kanskje dumt spørsmål, men stiller det alikevell ! hvordan er presisjonen på 200str løpene vs 202 løpene? Er det forskjell i det hele tatt?
  6. Jeg ser poenget ditt, men løpsbytte og pris henger også sammen. Tenker da på prisen på nye piper. Det med enkelt og tungvindt løpsbytte på den enkelte rifla er jeg inneforstått med. Det er kanskje derfor jeg heller litt mot R8´en. Har du erfaring med 404 siden du sier den har litt mindre tungvint løpsbytte ? Trodde den skulle være ganske mye bedre, men mulig jeg har misforstått!? Pris er ikke ett problem, men tenker mer på om det er nødvendig å kjøpe 404 eller r8 kontra hva 202´en gir meg. if you get what I mean ?
  7. Fant ikke ut hvordan jeg fikk slettet en mld jeg skrev feil, derfor denne mld
  8. Hei ! Jeg sitter og funderer VELDIG på hvilken rifle jeg skal kjøpe meg nå, håper kanskje noen her inne kunne hjulpet meg med valget Kal 6.5x55 (mest sannsynlig) eller 6.5x284(godt mulig) blir det uansett. Slik jeg ser det nå ligger valgene på enten blaser r8, sauer 202 outback eller sauer 404 Classic XT. Blaser r93 blir det ikke, liker rett og slett ikke låsemekanismen på sluttstykket. Noe som ble forbedret på R8 heldigvis Hadde vært veldig hyggelig med konstruktiv tilbakemelding om gode og dårlige erfaringer/kunnskap ang riflene som er nevnt over! Tanken bak kaliberet og rifle valget er at det skal være en god "allrounder", visst det hørtes noelunde forklarende ut Har tenkt litt på langholdsskyting i det siste, men regner med alle 3 riflene burde være kvalifisert til det Har i grunnen tenkt mest på Sauer 202 Outback mtp pris, men dere kjenner vel godt til syndromet som kommer når valget skal taes Kan godt kjøpe brukt også ! Takk for svar !
×
×
  • Create New...