Jump to content

762mm

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Får feilmelding på denne epostadressen?
 2. Snakket med Oslo våpenkontor og de sa jeg bare måtte sende de en epost med mer eller mindre samme historien som fortalt her. Skal ikke være lett dette her. Noen som har kontaktinfo til Roger?
 3. 9mm solgte jeg med Roger som en slags mellommann i klubblokalene, han tok seg av papirene vi skrev. BulM5en solgte jeg direkte til Roger. Hmm har aldri tenkt på at papirene ikke er levert riktig og dette er ca 15 år siden så har null papirer etter salgene.
 4. Takker for tilbakemeldinger. Ny problemstilling, jeg snakket med våpenkontoret i dag og jeg står fortsatt oppført som eier av de 2 ovenevnte våpen. Hva faen, jeg har null dokumentasjon på salgene da dette er lenge siden og hadde aldri trodd at det skulle være noe kluss da det var klubb som kjøpte/overtok våpen. Sitter jeg skikkelig i saksa nå eller?
 5. Hei. Rundt år 2000 var jeg en passe aktiv skytter, var medlem nede hos Roger i Seilduksgata og drev med praktisk skyting i hula på St.Hans Haugen. Jeg hadde lisens på 2 våpen, en 9mm og en 40s&w, mistet litt interessen etterhvert og solgte begge pistolene tilbake til klubben. Det jeg lurer på er hva må jeg gjøre hvis jeg ønsker begynne skyte igjen, trenger jeg nye kurs? søknader til nye våpen hvordan blir det?
×
×
 • Create New...