Jump to content

kruttgutt1

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

kruttgutt1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for veldig mange gode svar.. har fått mye hjelp! HansMarius har ikke minst gitt meg noen gode tips på veien. Jeg endte til slutt på en G17 m/battlehook sikter og bladetech kit. Tror jeg vil bli veldig fornøyd med den.. så får man heller oppdragdere arenalet etter hvert. Nå er det bare å få skutt inn herligheten! God helg til resten av gjengen
  2. Takker for tips! Skal prøves ved neste anledning Men jeg vil gjerne vite hva folk skyter med og jeg da som jeg nevnte er jeg godt vant med glocken, men syns kanskje anatomien på skjefte er bedre på CZen, og ikke minst siktene.. Dette skal det jo selvfølgelig gjøres noe med
  3. Hvordan stiller det seg i production? Jeg kjenner ikke regelverket godt nok
  4. Takk, takk for et demokratisk svar Jeg har skjønt at det ikke er noen ja/ eller /nei svar i skyting... som så mange andre idretter.. Har testet ut en hel haug med våpen i den prisklassen jeg ser for meg. 7-12k. S&W, H&K, Glock, CZ, Sig.. Anatomisk vil jeg si at S&W MP9 er et meget godt våpen sammen med CZ. Men jeg takler ikke avtrekket/reseten på MP9en. Da harmonerer jeg bedre med CZ og Glock. Så er spørsmålet DA/SA på CZen... Når man er vant med strikerfired pistoler. Som mannfolk flest blir man bare mer og mer ubesluttsom når det kommer egne valg..med åra.. Personlig syns jeg kanskje sleiden på HK SFP9 kommer noe høyt opp ift til grepet, som igjen gjør at jeg har litt problemer med å styre rekyllen ved raske oppfølgingsskudd.. nå høres jeg ut som en pro, noe jeg overhodet ikke er.. og alt er en vanesak og mengdetrenings spørsmål..
  5. Takker for første innspill mrrattamahatta.. blir sittende litt i tankeboksen igjen om kanskje valget heller faller på en G17. Noen tanker rundt gode sikter til praktisk? Og noen innspill på speedhylstere? Her er jeg rimelig blank.. Jeg har tidligere erfaring med glock/trijicon sine tritium sikter.... Men skjønt at det er fiber foran og helsvart bak som gjelder i praktisk? Har lest: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=15&t=98888 http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=15&t=98612 m.fl. Så Dawson/LPA er tingen? Lest mye bra om BatteHook 6.5? Noen erfaringer som kan deles her? Og funker den sammen med DP sitt fibersikte? http://www.pvas.no/vaapendeler-utstyr/glock/sikter/henningshop-battlehook-glock Speedhylstere? Gode oppsett?
  6. Hei folkens! Ny på forumet og forsåvidt ny når det gjelder sivil pistolskyting. Har brent av noen tusen skudd i tjenesten, men skal nå prøve meg litt mer i det sivile markedet. Foreløpig satser jeg på praktisk og har meldt meg inn i en større klubb på østlandet. Kurs blir det trolig til høsten... MEN.. over til valg av pistol og kit. Etter å ha lest meg igjennom diverse tråder ser jeg at førstevalget for mange havner på CZ 75 SP-01 Shadow. Selv har jeg sjonglert i over et år mellom Glock 17 og Shadow. Og ja, jeg skyter bedre med CZen, men jeg skyter også mer enn godt nok med glocken, ettersom dette har vært mitt tidligere tjenestevåpen. Etter mye om og men har jeg havnet på i første omgang en CZ 75 SP-01 Shadow Line. Forskjellene mellom Shadow og Shadow Line er relativt små.. men tenker jeg kjøper "full pakke" med en gang i steden for å gradvis oppgradere å bruke like mye penger. Noen tanker? Nok pistolsnakk, over til kit: Jeg trenger ikke noe fancy "ghost" ("jeg-trekker-fortere-enn-min-egen-skygge") kit, men vil ha noe som funker. Sett på Bladetech sitt kydex hylster: http://www.2alfa.no/blade-tech-sting-ray-holster-asr-black.html Og Bladetech magholdere: http://www.2alfa.no/blade-tech-classic-mag-pouch-model-b-double.html http://www.2alfa.no/blade-tech-classic-mag-pouch-model-a-single.html Over til dere.... Noen tips? tanker? erfaringer? Jeg gidder ikke å kjøre "lada" hvis noen har en "hyundai" de mener kjører fortere... Så spytt ut! Jeg er åpen for innspill!
×
×
  • Create New...