Jump to content

BlackHole

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

BlackHole's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hhv http://www.snipercentral.com/sako-trg-42/
  2. Utfra dette kan jeg ikke se at det er noe presisjonsforskjell: http://www.all4shooters.com/en/home/rif ... ion-rifle/ http://www.shootinguk.co.uk/reviews/rif ... rine-rifle
  3. Lurte på om presisjonen av en Sauer 202 jaktmatch/ Wolverine er sammenlignbar med presisjonen av en Sako TRG eller en SIG Sauer 3000. Ville umiddelbar sagt at jaktmatchen har en presisjon på rundt 1/2 MOA mens en Sig Sauer SSG 3000 eller en Sako TRG ligger på rundt 1/4 MOA. Er jeg på bærtur her?
  4. Var medlem i Tromsø pistolklubb i mange år og eide pistol som jeg solgte rund 2005. Var aktiv skiskytter og hadde av den grunn lite tid til pistolskyting som var årsak til at pistolen ble solgt. Nå har jeg kommet opp i årene og har lyst å ta opp pistolskytingen igjen siden skiene har blitt så tung og fordi Vestfold ikke akkurat kan betegnes som skiskyttermekka. Har begynt å trene pistolskyting igjen for cirka 2 måneder siden. Er det slikt at jeg må vente i 6 måneder før jeg kan søke om våpentillatelse (Stokke våpenkontor)? I så tilfelle er jo dette en merkelig regel. Noen som kan hjelpe her.
  5. viewtopic.php?f=14&t=114381&p=1153479&hilit=deep+shit#p1153479 Beklager men må ha rotet litt ved copy and paste. Håper lenken ovenfor fungerer. Det kan godt være at det er slik du sier at eksportforbudet ikke gjelder Europa.
  6. Det gjelder dette her: viewtopic.php?f=14&t=114381&p=1153479&hilit=shit#p1153479
  7. Går det med maling mellom løp og låskassa, og hva med løpsbytte hvis det sprayes over? Jeg ville kjøpt TRG, hvis den kun skal brukes til 1 kaliber. 6.5 og 7.62 er vel ganske like til jakt/gonger, og var det ikke eksportforbud på ssg og delene? Litt ekstra forbrukslån koster vel ikke mye per dag på årene man har utstyret. Blir jo ellers som å spare noen tusenlapper på en mindre dyr sofa, enn en bedre som en kan ha i 20 år. Hva spares da i kroner per måned for mindre komfort alle år? Enig med alt du skrev. Mtp eksportforbud er jeg ikke helt sikkert om det også gjelder vesteuropeiske land eller ikke!? Det hadde helt klart vært et viktig poeng hvis en ikke får lenger tak i deler. Mtp resten ser det for meg ut som om begge rifler er omtrentlig i samme kategori hva som angår det meste utenom pris. TRGen er nok alt i alt rundt 15 000.- dyrere.
  8. Mange takk for alle svarene og interessant diskusjon.
  9. Mange takk M67. Er nok antakeligvis det meste som kan sies/skrives om emnet. Begge meget gode våpen. TRGen frister men koster alt i alt nesten dobbelt så mye som SSGen.
  10. Er noenlunde kjent med de spesifikasjonsmessige forskjeller på disse. Er det noen som har preferanse for den ene eller andre av de to og hvis ja hvorfor? Er det slikt at TRGen er mere motstandsdyktige mot fall, regn etc?
  11. BlackHole

    GRS skjefte

    Ville skaffe meg et GRS skjefte til min Sauer 202 Wolverine. Så leser jeg dette her:http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=14&t=88944 Nå heller jeg mot å la være kjøp av GRS stokk og nøye meg med Sauer stokken min. Har GRS blitt bedre siden eller er det fortsatt de samme problemer som beskrevet i tråden ovenfor?
×
×
  • Create New...