Jump to content

perg

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by perg

  1. perg

    Webley .455

    Tenkte jeg skulle vente litt med diesett til jeg har snakket med en i klubben som lader .455 Webley.
  2. perg

    Webley .455

    Ser ut som annonsen allerede er slettet....hmmm det gikk nå fort
  3. perg

    Webley .455

    Takk for tips, har lagt ut en annonse der.
  4. perg

    Webley .455

    Nå fikk jeg svar de var tomme akkurat nå.
  5. perg

    Webley .455

    Virker ikke som SARA svarer på mail....sendte de bestillng og en mail i ettertid, men ingen respons...
  6. perg

    Webley .455

    Jeg skal vel være såpass ærlig at jeg må innrømme at kjøpet av Squaredeal var et impulskjøp på finn og at jeg ikke kjenner noe særlig til den. Den er brukt til .38 av tidligere eier og jeg hadde planlagt å skaffe dier til .32 og så .455 webley, og så lade litt etterhvert, men har ikke fått satt den opp enda. Jeg gjorde et søk på nettet og fant ikke dier i .455 til denne så du har nok rett i at de ikke lager disse diene til squaredeal. Stavanger er nok et stykke unna, jeg bor i Asker, men da skal jeg høre om det er noen i klubben som har muilghet for å hjelpe meg. Ville vært artig å få prøvd denne gamle revolveren, har inntrykk av at det er mange av de som er modifisert til .45.
  7. perg

    Webley .455

    Takk for tilbakemelding. Må jeg ha en Lee ladepresse for å bruke disse diene ? Jeg har idag en Dillon Squaredeal....
  8. Svigerfar har en Webley MKVI kaliber .455 . Noen som vet hvor jeg kan få tak i hylser og dier/ladeutstyr til dette kaliberet. Såvidt jeg vet er den original dvs ikke modifisert til .45.
  9. perg

    Hagle Verona Basic

    Det ble denne hagla, har skutt ca 150 skudd på bane med den til nå og jeg er fornøyd. Har selvfølgelig ikke så mye sammenligningsgrunnlag akkurat. Eneste aberet er at løpet er fjærbelastet siste centimetrene og du må presse løpet nedover for å få patron inn i nederste løpet, men det er visst ikke uvanlig har jeg forstått. Løser seg enkelt ved å la løpet hvile mot gummimatta og så skyve hagla forover for å dytte inn patronen. Veldig glad jeg ikke kjøpte hagle med automatisk utkasting av patroner når du åpner våpenet....sinnsykt irriterende når du må gå og plukke opp patronen etter å ha skutt. Treffer ikke så mange leirduer ennå, men det skyldes nok mer han som holder i våpenet Får bestille meg en instruksjonstime til høsten tenker jeg.
  10. perg

    Hagle Verona Basic

    Får se om jeg tar en tur til Bogstadveien også.
  11. perg

    Hagle Verona Basic

    Takk for tilbakemelding, får ta meg en tur ned og prøve den først ja.
  12. Skal til å kjøpe hagle nå og hadde tenkt å kjøpe en brukt hagle. Ser denne annonseres og lurer på om noen har noen erfaringer med denne : http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=58119838" target="_blank perg
  13. perg

    Ny bruker

    Det du sier er sikkert riktig, men jeg gadd ikke ta diskusjonen med dem om det. Minste motstands vei er å bare skaffe skapet like godt først som sist. Og det skal sies når jeg hadde sendt inn kvittering på skap og jegeravgiftskortet så gikk det ikke mange dagene før jeg hadde innvilget søknadene mine.
  14. perg

    Ny bruker

    Kan bekrefte at det ble ett gebyr på 860 kroner for alle tre våpensøknadene
  15. perg

    Ny bruker

    Blir nok et våpenskap fra XXL tenker jeg.....
  16. perg

    Ny bruker

    Overraskende tidlig til å være kommunikasjon med det offentlige fikk jeg svar i dag med beskjed om at politiet ville ha bekreftelse på av jegeravgiften var betalt og dokumentasjon på at våpenskap var anskaffet med kvittering eller bilde ??? Nå hadde jeg jo egentlig tenkt å kjøpe våpenskap samtidig med hagla, men med denne vendingen ser det jo ut til at jeg må gjøre dette på forhånd. Hva er det greieste og hvilke alternativer er det på våpenskap, jeg ser at xxl har et til 2490,- samt at magasinet.no har et for kun vital våpendel til 1990,- men mener jeg har hørt om andre rimeligere skap hvor du kan lagre bare vital våpendel. Noen som har noen erfaringer der ? Skal bare lagre hagla til sønnen og meg og kanskje en rifle.
  17. perg

    Ny bruker

    Takk for svar jeg sender inn søknad på flere våpen.
  18. perg

    Ny bruker

    Jeg var innom xxl og de anbefalte å kjøpe hagle og rifle separat og heller kombi senere. For mitt bruk anbefalte hun .223 som kaliber på rifle. Men hun sa en ting som jeg undrer meg litt over og det er at du må betale fullt gebyr på den ene søknaden på f.eks hagle og så halvt gebyr på hvert av de andre våpnene jeg søkte om selv om alle søknadene ble sendt inn samtidig. Trodde dette var en form for "saksbehandlingsgebyr". Er dette riktig ? NB: Siden jeg var links skytter kunne de montere en annen kolbe, men det kostet visst 1000-1500 mer på hagla.
  19. perg

    Ny bruker

    Takk for svar. Jeg kan vel søke på både hagle og rifle samtidig med litt forskjellige kalibre så har jeg ihvertfall våpensøknaden unna eller må jeg spesifisere at jeg skal ha kombi ?
  20. perg

    Ny bruker

    Kom til å tenke på at jeg kanskje postet dette på feil sted i forumet. Har søkt litt fram og tilbake her og har sett litt på poster om Baikal Taiga kombi. Tror jeg skal ta meg en tur innom XXL i Sandvika og kikke på den.
  21. perg

    Ny bruker

    Jeg avla jegerprøven for et år siden sammen med min yngste sønn og vi har planer om å jakte på rype og sannsynligvis rev , muligens rådyr og litt småvilt. I den forbindelse hadde jeg tenkt å søke om erverv av hagle, men har nå begynt å tenke på om jeg ikke heller bør søke om kombivåpen. Hadde tenkt å prøve åtejakt på rev, men jeg vet at reven er vàr og tenkte kanskje å heller kjøpe kombivåpen i tilfelle man ikke kommer nært nok innpå reven for et hagleskudd. Jeg er links skytter så jeg må vel ha et kombivåpen som er tilpasset links. Helst et som jeg kan bruke lyddemper og kikkertsikte på rifla. Har skjønt at det ikke er så stort utvalg av våpen og at noen typer ammunisjon er dyrere enn andre. Hadde ikke tenkt å tømme banken akkurat, men kanskje ligge på rundt 4 - 8000,- for våpen evt kjøpe brukt. Noen som har anbefalinger på valg av våpen, ammunisjon osv.
×
×
  • Create New...