Jump to content

NewHunter2015

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NewHunter2015's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har forslag til 308 ammo for jakt på rev. Sitter på åte imellom 30 til 100 m. Ønsker ammo der reven ikke blir sprengt, men detter i smellen.
  2. [list=] Hei. Noen som har gode tips om hvor en kan kjøpe en praktisk pose / bagg til å feste i belte som en kan ha tomhylser oppi? Tenker på småvilt jakt, haglepatroner. På forhånd takk for svar
  3. Flott. Mye god info. Lurer på å kjøpe en brukt sabatti 12/76 Magnum med faste chocer. Skut ca 50 skudd så fremmstår som ny. Har planer om å brukes til det meste av småvilt jakt, samt en tur på leirduebanen av og til.
  4. Hei. Hva er fordel og hva er ulempen med faste, / løse chocer, og hva liker folk her inne best?
  5. Hei. Har arvet en "Sweet sixteen" Browning Auto 5. (A5) Funker bra, men litt iriterene at det er kaliber 16 og ikke 12.. men det er nå så. Men på denne auto 5 hagla så er forskjeftet slitt og sprukket og i heller dårlig forfatning. Kolben er også sprukket, å jeg lurer på å skifte til kompositt, eller nytt tre. Da lurer jeg på om noen vet hvor dette kan kjøpes, noen som vet om nettside / nettbutikk i norge, eller må dette bestilles fra utlandet. Har vert i kontakt med Brownells i norge, og de kan ikke levere forskjefte til kaliber 16..
  6. Demonterte løpet og sjekka, men tennstifta stakk ikke frem, pirket litt med en spiss gjenstand så kom stiften fremm og stakk noen mm ut.. Kan tenkes at det er gammel, seig olje og dritt inni der som ødelegger funksjonaliteten..
  7. hei igjenn. Takk for mange gode svar. Usikker på om Hagla virket for 10 år siden, men ble fortalt av min far at plutselig en dag han skulle bruke haglen så klikket den bare, og den ble satt vekk i skapet, og har stått der siden. Har ikke peiling på når den skjøt sist. Hører ikke noen løse deler i låsekassen når jeg rister i hagla. Har ikke demontert noe, så kanskje det kan være lurt og begynne der.
  8. Hei. Har arvet en 1944 16 kal. Browning A5 av min far. Men den "klikker", den vil ikke avfyre skudd. Har blitt fortalt at det er Tennstempelet som er ødelagt. Må jeg skifte Tennstempel eller kan det oljes/smøres opp slik at hagla fungerer igjenn? Denne hagla har ikke blitt skutt eller brugt på ca 10 år.
×
×
  • Create New...