Jump to content

meda709

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by meda709

  1. Har en Remington 700 Mountain i 308 som er kappa på 40 cm med en atec ctm4 demper og leupold vx2 3-9 på toppen. Lett,kort og hendig rifle til 7000 kr. Et skikkelig bruksjern Det er absolutt å anbefale.
  2. Hei. Beklager men har helt glemt denne tråden. Det er en 98 660 F.B Radom 1939 merket G29/40.Tror den skal være i ganske original stand bortsett fra kolbekappen.
  3. Hei. Har en gammel Mauser 98 i 8x57 JS stående i skapet. Den er original bortsett fra at det ble satt på en jaktstokk for vel 30 år siden. Jeg går med tanken om å bygge den om til et skikkelig bruksjern for elgjakt. Jeg har ingen ide om hvor jeg vil eller skal begynne. Tenker å bytte løp, pipe, smi om hevarm og montere kikkert og kanskje trepunkts sikring. Noen som har noen tips til hva man bør velge av deler og lignende? Kom gjerne med dine villeste ideer om hvordan en slik rifle bør være
  4. Har en Remington 700 MTN ss i 308 med en Leupold VX2 på toppen og en A-TEC CTM4 i fronten. Pipa er kappet på 40 cm. Veldig lett og hendig børse. Storfornøyd.
  5. Bruker Norma N-15 krutt. Vet ikke hvor mye som er akseptabelt at det skal skille mellom hver ladning uten at det går veldig utover presisjonen?
  6. Kruttmålet ble vasket med zalo og varmt vann. Dette hjalp noe. Jeg fikk ikke demontert stort. Får ikke "hjulet" ut av "huset" sitt om du forstår Har du noen tips til dette?
  7. Takk for svar. Kruttmålet er godt brukt. Er vel ca. 5 år. Er først nå jeg har fått problemet. Er ikke mye som skiller men er fortsatt veldig irriterende å se på vekta at ladningene aldri blir like. Skaper mye frustrasjon
  8. Hei. Jeg har noen spørsmål til dere. Jeg har et RCBS kruttmål, slik som dette: http://www.landro.no/Lading/Rcbs-ladeut ... al-Uniflow . Hva er erfaringen deres med dette målet? Jeg føler at alle ladningene blir ulike. Føler heller ikke at det er veldig effektivt, fordi den "lugger" veldig ofte i det man skal heve hendelen. Har denne "lugginga" noe å si for hvor mye krutt som kommer ut. Uansett hva som skjer er det vel bare kammeret nedi som fylles, og da har det kanskje ikke noe å si om det "lugger"? Hovedproblemet mitt er at ingen av ladningene er like på krutt vekta, og det skal det i teorien være? Håper på noen gode svar.
  9. Tusen takk for svar alle sammen. Nå ble jeg litt klokere
  10. Hei. Jeg er ganske fersk når det kommer til lading. Jeg har muligens et dumt spørsmål, men satser på et godt svar Hva er forskjellen på helpressing og halspressing? Jeg har forstått det slik at om man har skutt en hylse i en rifle og halspresser, vil denne hylsa kun passe i den rifla du har skutt hylsa i tidligere. Er det mindre tidkrevende å kun halspresse? Og er det en egen die for kun halspressing? I såfall, ville noen ha vært så snille å lagt ut en link?
  11. Ja tror nok fort det blir en Leupold VX2/3/R. Er ikke så nøye med skumrings egenskapene på denne kikkerten, fordi jeg har en Victory HT på en annen børse. Denne kikkerten skal bare være så lett som mulig og den skal være et skikkelig arbeidsjern på en Remington 700
  12. Hei. Jeg har kjøpt meg en lettvekts rifle og ønsker å kjøpe en lett og ikke altfor dyr bruks kikkert. Kikkerten skal brukes på rådyr og elg. Noen som har noen gode forslag? Hva med enkle standard Leupold kikkerter?
  13. Hei. Noen som har noen erfaringer med Remington 700 Mountain SS som de vil dele? Går å tenker på om jeg skal kjøpe en og vil gjerne høre om noen her inne har et syn på denne rifla.
×
×
  • Create New...