Jump to content

Guns

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Guns

  1. Starten på 2015 har vært helt topp. Jeg ble onkel på morgenen i dag til en forhåpentligvis ny jeger og skytter. Alt står bra til med mor, far og den lille gutten. Moro og spennende :D

  2. Jeg bruker denne fra Zeiss: visbilde.asp?BID=115054&MaxW=200&MaxH=200 10x56 Rangefinder.

    Den har vært med på de fleste jakter som reinsjakt, hjortejakt, rådyrjakt, beverjakt og fuglejakt. Det er alltid mye pjatt om vekt, men synes dette spiller liten rolle. Enten er noen utrolig svake eller så er jeg i overkant sterk :roll:

  3. Skal prøve litt etter stor abbor på Bergsvann i Vestfold hvis isen legger seg. Det har vært noen fine dager nå med kaldt vintervær så har trua :winke1: Håper også jeg rekker en tur på Blefjell etter ørreten. Må vel være noen i dette landet som har vært ute allerede ?

  4. Jeg håper bare gubben forteller sannheten siden jeg ikke har studert den selv. Ønsker meg en 9mm Luger uansett om det er Krieghoff eller Mauser.

    Jeg får ta stilling til moralen når jeg ser pistolen siden vedkommende er en arbeidskollega.

  5. Takk for svar. Det følger med et nummer likt magasin, reserve og hylster mangler. Skal se om jeg får tatt noen bilder på nyåret. Våpenet kommer fra en privat person uten samlegodkjennelse.

     

    Highpower, det er en Krieghoff...

  6. Hei!

     

    Jeg har fått et tilbud om å kjøpe en gammel original og nummer lik Luger fra 1937. Vedkommende har gitt meg en pris på 4000-5000 kr for objektet, men her er jeg usikker.

     

    Er denne pistolen verdt dette ? Den er forøvrig i veldig pen stand.

  7. Det var dessverre en sprekk i stokken, men fikk sendt en ny stokk fra Schou.

    Må være fornøyd med denne også :)

     

    merkel_helix_grade_6_1.jpg

     

    Den må du være fornøyd med ja, Kjetil-A :) Hvilken grad er det på skjeftet ? Ser flott ut :thumbup:

×
×
  • Create New...