Jump to content

Andy94

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Andy94's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk skal du ha for tipset nå begynner jeg og forstå mer hva som evt kan bli et problem.
  2. Jeg har en gammel Sako 308, og bruker et av de rimeligere utgavene av leopol sin kikkert. Den orginale stokken passer meg ikke, så jeg har tatt utgangspunkt i min gammle Anschutz Fortner for og tilpasse avstanden mellom pistolgrepet og avtrekkern, lengden på kolben og vinkelen på kinnstykke. For øyeblikket blir den nye stokken forholdsvis lik skiskyttergevær, så den skal være god i liggende og stående skytestilling med ekstra oppbygging under magasinet / avtrekkeren. Denne stokken blir i kryssfinner av bjørk. Har du noen gode råd i forhold til vektfordeling og eventuelle vinkler som er kritiske for at stokken skal ha en så liten bevegelse som mulig under skyting.
  3. Som uerfaren "børsemaker" er jeg på søken etter gode råd for og få den beste stokken til rifla. Jeg har tidligere drevet en del med skiskyting og har forholdsvis god kunnskap om personlig tilpassing av selve geværstokken. Men spørsmålet er hvordan kan jeg få en så godt balansert jaktrifle som overhode mulig? Og hva bør jeg tenke på for og få en god rekyl rett i skuldra? Det går jo ut på at det skal være så lite bevegelse i våpenet som overhode mulig under avfyring. Selv holder jeg på med min 3. egenproduserte geværstokk for øyeblikket. Takk på forhånd håper det er mange våpen kyndige som ønsker og dele sine erfaringer.
  4. Andy94

    Rekylproblem!

    Jeg har kinnet er godt nede på stokken /kinnstykket ja, og det skjer også viss jeg har god tid og sikter lenge.
  5. Andy94

    Rekylproblem!

    Jeg satset skiskyting tidliger og er veldig kresen, så jeg byget et stokk som passet me perfekt. Det gjelder ikke alle hagler nei, men hagla mi.
  6. Andy94

    Rekylproblem!

    Hei! jeg sliter med rekylen på haglen jeg har. Problemet er at rekylen går ikke rett i skuldra, selvfølgelig gjør den det også. Men etter vær lerdu økt / jakt ser det ut som jeg har fått juling Problemet er at rekylen på hagla går for mye oppover som slik at jeg får ett kraftig slag når jeg har kinne nede på kinnstykket. Er det noen som har noe forslag til hva det er som gjør det / hva som må forbedres? Jeg har tidligere lagd en ny stokk til salongen / skiskyttergeværet så jeg tenker og spikke en ny stokk til hagla også, viss det blir løsningen. Men i så fall må jeg vite hva som gjør at rekylen ikke går som den skal, og hva jeg må legge fokus på for og kvitte meg med den uønskede rekylen slik at den går rett i skuldra. PS. merket er Baikal Håper på noen gode tips på hva jeg kan gjøre / hva som gjør at den er slik
×
×
  • Create New...