Jump to content

Tombola

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tombola

  1. Ja, mil/mil har jeg fått med meg. Samt 0.1 mil skruing. Men ffp og zero-stop er jeg blank på. Har ikke skjønt hva det er enda. Driver å leser, men finner det fryktelig tungt å skjønne. Hvilke merke vet jeg ikke enda. Jeg stresser ikke, da jeg egentlig ser mot februar/mars før skytinga begynner. Tidligere hvis vinteren ikke blir dritkald Er en gammel militær, så enkelt og funksjonelt er best. Fancy tactical kick ass har jeg (muligens) vokst fra meg. Det hører fortiden til. Er vel derfor jeg velger noe så "kjedelig" som 200 str også. Har dog sett på msr retikkel. Kanskje rundt 20x forstørring hvis ikke det blir for smått ut mot 1000 meter engang i fremtiden. Ja, det lukter nok en tur avgårde for å snakke med folk som kan vise.
  2. Da ble det levert søknad på 70 cm for en time siden. Jobbe litt med den som original, så får forbedringer komme etterhvert som skudda blir logget. Er en småviltjeger som putter noen treningskudd i 100 meter`n for toppjakt. Så når det kommer til optikk, parallellakser, mil og moa og vet ikke hva, så er jeg blank. Men prøver å lese litt i forumet. Av festemuligheter så tenker jeg picatinny som andre her har skrevet om, men at det var litt vanskelig å oppdrive!? Ellers har jeg lest om spuhr ja. Det virker solid og som et trygt valg. Jeg vil hvertfall ikke bore i kassa. Prisklasse optikk: 20+ Høres kanskje rart ut å hive seg på så dyrt utstyr, men er en hands on person. Lærer av å gjøre det, enn ingenting av å lese om det. Skulle langhold ikke være noe, så selger jeg en veldig pent brukt rigg.
  3. Flott. Takk for gode argumenter alle 3. Deerkiller: Ser hva du sier. Hva med demper? En demper utenpå 74 løp blir vel i overkant langt. Hvis løpet evt kappes, hvor mange cm går det før det begynner å gå utover de lengste avstandene? Ikke funnet optikk enda. Driver å leser endel rundt om. Er i startgropa for å si det sånn. Men kommer ikke til å finne opp kruttet på nytt. Bruker folkene her inne sin erfaring på godt og mindre godt utstyr.
  4. Hei. En evt fremtidig børse skal kun brukes til langhold. 1) Er det vesentlig (skyte) forskjell på 67/19 løp, kontra 70/21 eller 74/21? 2) Vil jeg angre på å kjøpe den i 7.62 kontra 6.5? 3) Ser mange bytter stokk. Orginalstokken er duganes for en fersking inntil videre ja?
×
×
  • Create New...