Jump to content

eakyllo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

eakyllo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. njaa:P tror det blir kjøpt nytt våpen, blir ikke gidder ikke og bruke så mye penger på en gammel parker hale:P
  2. jupp:) har blitt brukt 3006 hele tiden før. kjøpte våpnet av en venn, og har prøvd det ved flere anledninger tidligere, aldri vært nå tull før, så jeg står i gjenn med kikkert eller demper, eller så har det skjedd noe når børsemaker gjenget våpenet, han som gjorde jobben sa att hann måtte bruke varme, for og få av for siktet, som var sølvloddet fast, vet ikke om det kan vær en årsak? att det har blitt for varmt til løpet, slik att det har blitt deformert, vridd eller lignende? oppdaget foresten en ting til, støtte ringen bak i demmperen var ikke skrudd helt inn, var snakk om max 2 runder, og demperen var skrudd helt på plass, har dette noe og si på presisjon?
  3. takk for svar i gjenn:) det med att kula snur seg: skall ikke garantere att det ikke var en rikosjett i fra den andre plassen jeg sjøt på, men er rart, for spissen på kula var helt uskadd, ingen riper eller noe, så helt ny ut, kunn bakenden som var trykt flat, men skall ikke garantere noe:) er bra klaring mellom løp og stokk, får et papir imellom var en til som prøvde våpnet, men samme problem til hann, har montert enn annen kikkert nå, så blir og prøve den i morgen:), håper det er det som er problemet:) det vill jeg gjerne tar kontakt på fb:)
  4. Kan det være kroningen det er noe feil med? Slitt/skadet?
  5. Takk for svar:) har sjekka alt. Kan være noe med montarsje eller kikkert. Men alt sitter godt. Har dratt til alle skruer. Ingen som er løse eller noe som har flyttet på seg:s derfor jeg ikke sjønner noen ting:S Demper ble sjekket mellom hvert skudd. Ikke løs. Ser heller ikke att kula har subba i demperen noen plass. Brukkte ammo fra en helt ny eske. Ble åpna der jeg var. Og var kunn den type ammo jeg hadde med meg. ( hadde med 17hmr. Men ganske sikker på att jeg ikke pakka den i 3006xD) Brukte norma jaktmatch. Prøvde også et par skudd med podium. Men samme problem. Det er jo ett ganske tynnt løp på denne. Men kann ikke forstå att dette skall ha så mye og si. Det er alt fra hull i hull og til 30cm forandring mellom hvert skudd Og når jeg først får samlinger. Så er de veldig bra:) Ennser meg selv som en ganske dreven skytter. Så skall ikke være skytter feil heller:p Håper på att det er kikkerten det er noe feil med. Og att den ene kula som sto feil bare var en tilfeldighet. men er lit usikker:p
  6. Heihei:) Er fersk på forumet. Så må bare flytte tråden viss den er på feil plass:) Kjøpte meg en parker hale safari 3006. Kjøpte en bushnell kikkert og en hausken demmper. Men skulle skyte inn rifla i dag. Men så begynnte hæ@#@e Till og begynne med. Så fikk jeg ikke samlinger i det heletatt. Så plutselig bwgynnte skudda og sammle seg. Men fikk ikke til og skru de inn.. hadde flere serier på3 skudd på en lappe. Men så plutselig er det et skudd som ikke treffer skiva!!. Dette er på under 50 meters avstand...skjer flere ganger Så skulle jeg se om det var i høyde eller side som var problemet. Men det varierer. Så tok jeg 3 skudd en trestamme. Og 2 gikk rettigjennom. Men ett av de sto fast i stammen. Med spissen ut. Så det ser ut som om kula har godt baklengs inn i stammen. Noen som kann hjelpe mwg og har noe anelse om hva dette kan være?. Ser ikke noe galt med verken kammer, pipe eller demmper.. og tror ikke er kiklert. Den er ubrukt Er foresten en militær mauser kasse:)
×
×
  • Create New...