Jump to content

Ko72

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Ko72's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen flere som har noen gode råd? Uansett hva som skjer framover er det felt skyting som er første prioritert. Og det jeg lurer mest på er om 5 Toms kontra 6 toms har mye å si
  2. Hei. Trenger noen gode råd angående kjøp av pistol. Har i utgangspunktet bestilt X Six Supermatch . Bestilte i førsten av November ifjor ,men fortsatt ikke noe sikkert når tid den kommer. Har nå fått tilbud om å kjøpe en X Five Supermatch som er på lager. Har planer i første omgang å skyte felt med den. Med håp om etter hvert å begyne med ppc eller dynamisk. Men dette er ikke aktuelt akkurat nå når jeg enda er en fersk pistol skytter. Hva er da lurt å gå for? Har virkelig de 2,5 cm mye å si fra en 5 tommer i forhold til 6 tommers? Trenger sårt noen gode råd. Har lyst til å komme igang å skyte grovere enn 22 ,og tålmodigheten på å vente begynner å bli liten . Som sagt så er jeg fersk derfor spørr jeg. Håper noen gidder å svare litt raskt for har helga å ta avgjørelsen på.
  3. Ja her er det nok ikke Capsicum som er problemet.har fått svar fra dem. Så servicen der er ikke noe problem. Bestilte derfra før Pvas overtok privatmarkedet .
  4. Skjønner att jeg har vært vel optimist. Den bransjen jeg jobber er jeg vant til att ting må leveres til avtalt tid hvis ikke er det mange andre som står i kø for å få levert. Skjønner nå att sånn fungerer ikke denne bransjen
  5. Har nå ventet i drøye 2,5 måned på X Six Supermatch fra sig sauer. Har bestilt fra Capsicum. Fikk beskjed ved bestilling att det skulle ta 45-60 dager. Har hatt kontakt med Capsicum 2 ganger.Dem har sendt forespørsel til Sig for å få leveringsdato,men dem får ikke noe svar. Begynner å bli rimelig frustrert ettersom det i det minste kunne fått en ca dato når det skulle komme. Ifølge Capsicum er det like frustrerende for dem att dem ikke kan gi noe svar. Begynner å lure på om det er verdt å vente eller om en skal vurdere noe annet. Virker jo ikke noe seriøs fabrikat so i det minste kunne gi et svar.(mener da Sig, ikke Capsicum) Noen andre her som har samme opplevelse?
  6. Er det virkelig ingen som har noe erfaring??
  7. Hei. Noen her som har erfaring med Tesro pistoler ?
  8. Hei. Noen som har erfaring med Benelli MP 90 S Word Cup ?
  9. Noen som har noe erfaring med Tangfoglio Stock 3 Special?
  10. Det hadde jo vært kjempefint å fått prøvd den.Jeg bor i Rælingen så det er ikke langt unna. Når tid kan det passe for deg.?
  11. Nå er det vel ikke sånn att man kan velge fra øverste hylle selv om ikke noe spesielt budsjett er satt. Når man litt uerfaren med pistol er det bare greit å høre hva andre har erfart. Er ute etter å kjøpe noe som er holdbart over tid. Når alt kommer til alt så er det vel den som holder i pistolen og ikke pistolen som klarer å skyte bra eller dårlig.
  12. Så det er sig sauer som er tingen Super Target ser jo også rå ut Fant ikke super matchen på Capsicum sida,noen andre som har?
  13. Høres sikkert rart ut men Jeg har vel egentlig ikke satt noe budsjett. Viktigste er faktisk å kjøpe noe som er bra, så får man betale det som det koster.
  14. Hei. Er ny her på forumet og holder nå på å skal kjøpe pistoler. Fikk en hyggelig konvolutt fra Politiet med innvilget våpensøknader i dag Skal i første omgang kjøpe .22og 9 mm. Trenger da råd hva som anbefales. Noen sier att man bør kjøpe .22 med anatomisk skjefte ,for det er et Must for å lære å skyte bra. hva er deres erfaring.Har i utgangspunktet lyst på en med vanlig skjefte,men trenger gode råd. Lurer også på 9 mm som hovedsak skal brukes til felt skyting og kanskje PPC /Dynamisk etter hvert men dette er noen år fram i tid. Hovedsakelig skal den være en god felt pistol. Har lest noe her på forumet og sett noen anbefalinger,men jeg håper likevel noen tar seg tid å skrive litt her også. På forhånd takk. Mvh Kjetil
×
×
  • Create New...