Jump to content

tudikomminj

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tudikomminj

  1. Hei, og takk for mange vettuge svar! Været var dessverre ikke på min side den uken, så det ble dessverre ikke aktuelt med smølatur. Prøver igjen i månedsskiftet!
  2. Takker for svar. Var sikkert på at holmene var avmerket på et tidligere tidspunkt, så jeg får vel bare ta kontakt. Om noen lokalkjente/eller grunneiere vet noe mer er det bare å skrive her eller sende meg en PM.
  3. Hei, godtfolk! Etter noen timer med googling og et par bom-telefoner, så prøver jeg meg her. Har sammen med jaktkompisen min hatt et par fine jaktturer i fjellet i år, men dessverre så har fangsten uteblitt. Vi derfor prøve oss på noe som erfaringsmessig har gikk litt større uttelling; nemlig jakt på skarv. Har tidligere jaktet ved å ligge å duppe bak et skjær, i en robåt i en nærliggende fjord. Dette har Har gitt gode resultater, men i år tenkte vi å prøve oss ute i havgapet, nærmere bestemt på Smøla. Rimelige kort og en relativt kort kjøretur gjorde dette til et bra alternativ. Men spørsmålene dukker fort opp: 1. Tidligere var inkluderte jaktsonen på Smøla selve kystlinjen (holmer etc). På kartet i år ser det ut som dette ikke er tilfellet. Er dette en teknisk glipp, eller er det kun lov til å jakte inne på selve øya? (Sjekk inatur.no søk: Smøla) 2. Om det så er lov til å jakte langs kysten: Er det noen som gir oss gode sjanser på fangst, uten båt for å komme oss ut til holmene? Vi planlegger å bruke lokkefugler på selve øya, men ute på svabergene og ikke ute på holmene.
×
×
  • Create New...