Jump to content

Trumph14

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Trumph14's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for alle fine tips, men Arieltho var den reddende! Den midterste skruen på løpet var løs, samt den på venstre siden. Strammet disse, og reiste på skytebanen i god tro i kveld! Satt samling som en femkroning i 7-ringen, så skrudde meg 3 knepp til høyre, og da var det samling rundt innertier på 100m. Så da sier jeg meg fornøyd og klar til jakta!
  2. Javel! Da er det forhåpentligvis bare en liten bagatell. Vil jo helst komme inn på en spredning som er minst mulig.. Tenkte å legge inn noen bilder også, men fikk ikke til det jeg..
  3. Syns det er merkelig hvis det skal være selve børsa det er noe galt med, når man ser på kvaliteten. Men skal hamstre inn noen pakker til med partroner for så å ta meg en dag hvor jeg tester den i ro og mak. Men skal ta noen bilder av montasjen osv etterpå, så kanskje dere kan forklare meg hvis det er noe jeg burde vite! Hehe. Uansett er jeg kjempe fornøyd med både lengde, oppspennermekanisme og haglebiten. Hadde min første dag på leirduebanen forrige uke, etter to år og med ny redskap. 18 på første og 22 på andre! Gøy:) Selvom det kanskje ikke blir overført til skogen, så øker det da selvsikkerheten litt! Mangler bare å få rifle til å gå nå, så kunne det ikke blitt bedre!
  4. Er fabrikk ammo. Dette var S&B, da jeg tenkte dette var kurrant og bruke for å skyte inn våpenet. Men har også prøvd andre, som RWS, Oryx osv, dog ikke så mange skudd da jeg syns disse er en smule for dyre til å kaste etter en plakat.(hvertfall Oryx) Tenkte å finjustere meg med noen Oryx til slutt, hvis jeg får den til å gå slik jeg vil. Den ble kjøpt i feb/mars 2012, og forrige eier har bare hatt den et par turer i skogen, noe som syns da den ser ut som ny utvendig og innvendig. Bruker vel 20-30 sek mellom hvert skudd. Og syns de vandrer litt som de vil. Liksom rundt midten. Den er tight fremmerst på svingen, men er litt hard for å låse på det bakre stykket. Noen justeringer der kanskje?
  5. Da har guttedrømmen gått i oppfyllelse, og har nå kjøpt meg en knakanes fin drilling. Sitter en scmidt & bender, med en ERA svingmontasje. 55 løp, og frittliggende rifleløp. Men, er ikke heelt fornøyd med samlingen på 100m. Er spredning fra 7-10 ringen rundt om i hele svarten, noe jeg syns er rart med ett frittliggende løp. Noen andre som har erfaringer eller meninger her? Ganske ny på drilling fronten, så tar gjerne imot tips! Skal få slengt inn noen bilder litt utpå kvelden
×
×
  • Create New...