Jump to content

Lodeeo

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lodeeo

  1. Takker for svar. jeg skal snakke med en jeg jobber med som har peiling å høre om han kan se på det. synes det var merkelig at det ikke skulle være i orden da selger ikke sa noe som helst om dette. får åpne bolten å se om det kan være noe som ikke er helt 100
  2. aner ikke hva sikringen heter, kjøpte rifla i går og dette er min første så har lite peiling på det. ja smygen, jeg vil og tro at den skal helt over til venstre for å være sikret, men for meg ser det ut som at kikkerten vil stoppe den på halv-vegen. han jeg kjøpte den sa den skulle være i orden (dvs. han sa ikke noe om at den var ødelagt.) så derfor synes jeg de er litt rart at den ikke vil avfyre skuddet.
  3. takk for svar. snakker om magneten som holder hylsa i det jeg drar ut bolten..(regner med at det er en magnet da hylsa hang fast her) fikk ikke til å legge ut bilde men skal prøve å forklare; sikringen står låst helt til høyre, sett bakfra (peker ned mot hev-armen på bolten). klarer ikke å rikke den i det hele tatt. når jeg trykker inn avtrekkeren kommer et klikk, men som nevnt går ikke patronen av.
  4. Hei! Har kjøpt meg min første rifle, en brukt mauser m98 kal. 30-06. Rifla er ombygget og skal brukes på jakt. Da jeg skulle teste den i dag ville ikke patronen gå av, den bare hang i magneten når jeg drog ut bolten igjen så fant ut at her måtte det være noe galt. Jeg prøvde to ganger men med samme utfall. Noen som kan si hva som er galt hær? Kan og nevne at jeg ikke klarer å vippe over sikringen, virker som den sitter bom fast.
×
×
  • Create New...