Jump to content

hoggormen

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

hoggormen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei dette vise seg å ver ei gråsona. Takk for alle tips osv. Neste gang rygge eg bare rett inn i bilen hvis någen sperre mg inne, for uden bevis (skudd, blod, utvomming, kruttlokt sama faen) kan eg bare sei at bilen gjekk i gir av seg sjøl. Det har eg gjort ein gang før, å det gikk heilt fint faktisk, så komme eg meg vekk iallefall. Ingen bevis, ord mot ord, f u å god kveld.
  2. Jeg har nå kontaktet politiet å de sier at jeg har full rett til å annmelde da ingen andre enn politiet selv kan ransake biler. Her har viltnemd og grunneier opptredt som om de var politi å dette er strengt forbudt. Rariteten er at politiet anbefalte meg å droppe saken da grunneier kan slå seg enda mer vrang å nekte meg å bruke marka fritt?? Whaaat? Marka er for alle gul eller blå
  3. Ja jeg hadde ødelagt bilen i steinura å de skulle se i bagasjerommet siden jeg "hadde blitt observert med lang gjenstand" tidligere. De ville ikke flytte bilen før bagasjerom var åpnet.
  4. Saken er at alle blir tatt for syndebukker å være med mindre du har høyere status i samfunnet eller er bekjent av viltnemdens person på stedet. Hadde dette vært en kamerat lr bekjent av viltnemden hadde tonen vært en annen. Jeg ble møtt av selveste gestapo, inneperret i et ellers ufarlig ærend ved et skogholdt. Hadde de sett våpen, hørt skudd, luktet krutt eller tatt meg på fersk gjerning hadde saken vært en annen. Her kommer jeg med soppkurv og soppbok å blir behandlet som en tjuv. Jeg synes d er gale nok at grunneier påstår at han har sett meg legge en våpenlignende gjenstand i bagasjerommet tidligere i vår, det viser hva grunneiere egentlig mener om allemannsrett og jegeren i samfunnet.
  5. Ja jeg tenkte jeg skulle ringe imorgen. Jeg har alt på det rene Liker den skogen men synd når gleden forfaller slik.
  6. Nei men har du opplevd noe lignende? Dette var i Rogaland.. Sivil arrest neste?
  7. Kan viltnemda ransake bilens bagasjerom å oppføre seg som politiet? Jeg ble totalt avkledd idag da jag var på sopptur. De parkerte på tvers i veien rett bak bilen min som stod parkert ved et skogholdt slik at jeg ikke kom noen vei. Jeg fikk en tlf da jeg stod i skogen om at jeg måtte flytte bilen for den var parkert på privat vei men hadde aldri forventet å bli møtt av grunneier og viltnemd som forklate at jeg hadde blitt registret på samme sted i mars med en lang gjenstand som jeg visst nok plasserte i bagasjerommet. De mente bastant at jeg var på tjuvjakt! Har viltnemda samme autorisasjon som politiet? Jeg tok jegerprøven i vinter men er usikker på dette da jeg har lett uten resultat. Takk!
×
×
  • Create New...