Jump to content

Hjortejegaren

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Hjortejegaren's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har no vært nere på Våpen Søilen i Bergen å bestilt SXP Defender og fylt us søknad. Så no er det berre å venta til ho komme og søknaden blir godkjent
  2. Nokken som har erfaring med pumphagle på sjøfugljakt fra kajakk? Tenker på detta med sjøsprut og saltet. Må jo spyla godt med ferskvatten å olja godt oppigjen. Men lurer på kordan det er å demontere haglo for å komma til med magasinet å låskassen. Nokken som bruke Winchester sxp Defender? Har prøvd den i butikken låg bra for min del. Kanskje eg skal gå for den å ikkje gammel hanehagle.
  3. Nokken som har erfaring med pumphagle på sjøfugljakt fra kajakk? Tenker på detta med sjøsprut og saltet. Må jo søyla godt med ferskvatten å olja godt oppigjen. Men lurer på kordan det er å demontere haglo for å komma til med magasinet å låskassen. Nokken som bruke Winchester sxp Defender? Har prøvd den i butikken låg bra for min del. Kanskje eg skal gå for den å ikkje gammel hanehagle.
  4. Fatteren arvet ei gammel med hane av onkelen sin. Det var ei b.c. Miroku med hane enkelløper. Den syns eg er kanon å skyte med. Kollen passa meg bra. Nokken som veit on desse er for salg får vell dette merke med s/s og?
  5. Takka for informasjonen. Eg er ute etter ei for jakt på sjøfugljakt har sett litt på winchester sxp defender. Nokken som far erfaring med denne? Kordan er det å demontere denne? Hørte att eg måtte demontere og søyle godt med ferskvann og olje godt oppigjen etter jaktturen med kajakken. Nokken som har andre alternativer for s/s hagler som er rimelige. Trenger ikkje vera antikk berre eg som liker hanehagle. Ka er det som fås på markede av rimelige s/s?
  6. Har no fått Mail fra selger om att han ikkje ante noe om røyksvake patroner. Hva vil det egentlig sei? Han tok ett bilde av det han meinte børsemakeren sa var gravrust, var 10 cm fra enden av løpet. Ellers kunne han ikkje se nokke. Men skulle studera hagle bedre løpet av dagen og ta fleire bilder av ho. Kordan legge eg inn bilde her? Tenkte å få lagt inn bilde som han sendte no på mailen av gravrusten. Eg klarte ikkje å tyda bilde. Så lurte på om nokken her kunne hjelpa meg der?
  7. Har funne hagle på fin eg lure på å kjøpe. Men lurer på årgangen å ka ammunisjon som kan brukast. Er denne nokke å satsa på tru? Eg har sett litt på pumpehagle. Men dette har vrt drømmehagle siden eg var 7 år å startet med rifleskyting her er finnkoden til anonsen 50330983
×
×
  • Create New...