Jump to content

snartjakt

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Takker så mye for inputs. Har fått ladet meg litt fram og tilbake med N-150, og ser jeg oppnår best samling med 74 gran N-150. Blir liggende helt i klyse på 100m(ett stort hull). Er fortsatt usikker på kronografen min da denne ladningen får en gjennomsnittsfart på 759 m/s. Lader uten krymp. Setter stor pris på tilbakemeldinger.
  2. Takker så meget Spitfire. Fikk prøvd dine 72gr. ladninger i går, de ga meg 30mm samlinger på 100m., med en meget behagelig rekyl, men jeg tror chronografen min har tatt ferie da de ga meg bare 645 m/s utgangshastighet.
  3. Blaser'n har blitt oppgradert fra 9,3x62 til .375 H&H. Ikke fordi elgen ikke vet å sette pris på 9,3'n, men fordi det er gøy å prøve noe nytt En hyggelig herremann på Heimdal mente at Swift A-Frame 250 grn. skulle være god medisin til elgen, så en eske av dette stoffet ble kjøpt inn. Har lett en del på nett men finner verken ladedata eller annen nyttig erfaringsoverføring ang denne kula. Er ute etter presisjon, grei ekspansjon og gjennomskyting på moderate hold. Har ganske mye N-540 og N-160 stående, så hvis noen kan hjelpe meg med denne kombinasjonen hadde jeg satt stor pris på det.
×
×
  • Create New...