Jump to content

Falx

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Falx's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Beklager forrige svar, ble noe surr der... Falx
  2. Du finner det meste av info/utstyr her: http://www.tanfoglio.it http://www.rigg.no http://www.pvas.no Lykke til.
  3. Falx

    Walther SSP-E

    Jeg skjøt min SSP-E første gangen i dag. Fantastisk pistol. Og helt rått med elektronisk avtrekk. Det blinka blått på hø side en del, mange som lurte, noen trodde til og med gunnern var en "dummie" Hehe Det er et eget info skriv ang det som trådstarter spør om, mtp "dobbelt-skudd". Det er fordi man selv har justert avstanden fra trekket til faktisk fyring som for lav. Det er ikke et problem hvis avstanden er lang nok. Min har blitt skutt av Mr. Kloker i Walther. Den er også tuna fra fabrikk, og det er 5 innertiere fra 25 meter. Blinken han skjøt på fulgte med. For meg i dag med første skyting, fungerte dette godt nok til at jeg ikke gadd å bruke tid på å stille siktet. Men det er et hav av innstillings-muligheter. Det eneste det ikke står noe om i manualen, er om det kan være ødeleggende for pistolen å trekke av uten klikk-patron i kammeret. Man har "elektronisk klikk" når sikringen er i safe mode for treningens skyld. Pga dynamikken i pistolen, stopper ikke sleiden i bakre posisjon når man har skutt siste skudd. Så man må dra sleiden bakover, fjerne mag (toppen av pistolen), og så dra sleiden fremover igjen. Dette betyr at pin etc blir stående klar for fyring igjen. Eneste måten å få denne i hvileposisjon igjen, er å trekke av. Hvis noen vet om dette er skadelig for pistolen, så er det fint om noen vet hvordan man skal løse dette (om det er helt nødvendig med en klikk-patron).
  4. Mitt avtrekk var under 800, i hvert fall ikke langt unna. Hadde glatt blitt diska her i en konkurranse. Jeg kjøpte min på Intersport, de fiksa dette uten kostnad. 3 alternativer: 1. Skift hammerfjær. Lite trolig at det er nok. 2. fil på sear, så den fortsetter å være original. 3. Skift sear, bruk en custum. Jeg gikk for nr2, og er superfornøyd. Nå er trekket på rundt 1390 sånn ca. Og gunner'n er fortsatt original. PS: til info. Jeg demonterte hele greia selv, tok ut huset, og fjernet hammer etc., og kunne nok selv filt noe på sear. Grei nok jobb, men noe pes å få hammer tilbake igjen. Men det gikk etter litt YouTube hjelp Jeg valgte til slutt å få en proff til å gjøre jobben. Og ja, glemte å si. Tanfoglio selv rådet til bare å skifte hammerfjæra, evt sear til en custom. Se mail under. Børsemaker endte, som sagt, med å file: Dear Mr.-------------- we received your message and we thank you. The way to harden the trigger sensitivity is to change the sear lever (it is adjusted) with a new one. Moreover you could change the hammer spring from the Xtreme model to the base or stock model. Best Regards Customer Service FRATELLI TANFOGLIO S.R.L. Via Valtrompia 39/41 25063 Gardone Val Trompia -Bs- Tel: 030 8910361 | Fax 030 8910183 http://www.tanfoglio.it" target="_blank" target="_blank" target="_blank Dear Mr.--------- it could be enough to change just the hammer spring.... Yuo guess right; the hammer spring inside the Gold Match Xtreme model is around 11-12lbs, the base hammer spring around 15lbs. you have to try; if it is not enough, change the sear too. Best Regards Customer Service FRATELLI TANFOGLIO S.R.L. Via Valtrompia 39/41 25063 Gardone Val Trompia -Bs- Tel: 030 8910361 | Fax 030 8910183 http://www.tanfoglio.it" target="_blank" target="_blank" target="_blank Lykke til.
  5. Hei. Kjøpt Tanfoglio Gold Match Extreme, 2014 modell, og hatt den noen dager. Fant ut i dag med vekter at avtrekket er rett under 1360, noe jeg syntes er kanskje litt rart, ny fra fabrikk. Kompis har Sig X6, der kan man skru selv, gjort på kort tid. Men hva med Tanfoglio'n? Må den inn til børsemaker for dette? Det står heller ingen ting i instr manualen hvordan dette gjøres. Kan jeg evt gjøre det selv? Finner heller ikke noe på hverken YT eller Google. Takk for alle svar til en som nettopp har begynt med Felt-skyting, og syntes det er fantastisk morro
×
×
  • Create New...