Jump to content

Arctichuman

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arctichuman

  1. Takker for alle svar. Skal rote igjennom alle hjemmearkiver for å være på den sikre siden før man gjør noe annet. Var også innom stasjonen for å høre ang. registering og det var ingen problem. Dette skal nok ordne seg!
  2. Ok, nå har jeg lest opp og ned ang. det å arve uregistrerte rifler, blir ikke noe klokere.. Så da lurer jeg på hva som må til for å jeg skal kunne få arvet og registrert en Kongsberg M67(F1) uten at det blir noe rabalder om destruksjon eller lignende. Dette våpen skal brukes i DFS-sammenheng.
  3. Takk for svar. Har sjekket alt, ikke noe rust og alt fungerer perfekt, kanskje en liten puss bare for å være sikker! Forresten, lurer på om den kan brukes i DFS-konkurranser, da spesielt ang. skjeftet: Gjelder dette skjeftet som kom i '89, eller alle originale?
  4. Har en gammel M67 som ikke er brukt på mange år, vet ikke hvor mye den er skutt da dette er arvegods. Tenkte jeg skulle ta vedlikehold på den for å kunne bruke den på banen. Så da lurte jeg på hva folk ser på ang. slitasje, hva som burde gjøres og hva man skal gjøre.
×
×
  • Create New...