Jump to content

justinbeaver

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

justinbeaver's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Er det noen som vet hvor man kan få tak i et messingbånd som skal sitte foran på en Kongsberg perkusjonspistol modell 1831 ? Takk for alle tips.
  2. Hei. Jeg har en Brno ZZK i 30.06 Men sluttstykke, løp og låskasse vet jeg ikke noe om. Hvordan finner jeg ut hva jeg har? Jeg tenkte litt på å bytte ut avtrekket. Og da må jeg vel vite hva jeg har for å få noe som passer? Mvh Jostein
  3. Tusen takk for svar. Dette setter jeg veldig pris på. Jeg trodde dette var Mauser. Så bra, da kan jeg litt mer om våpenet. Jeg vurderer en billig lyddemper på denne. Skal bruke den litt og se. Er det noen som har noen råd om hva jeg skal tenke på?
  4. Hei igjen. Jeg googlet zkk600 og den er det ja! Flott. Så kommer neste spørsmål: Er de vanlig med låskasse og sluttstykke fra Mauser på disse?
  5. Hei. Jeg har en Brno 30.06. Hvordan kan jeg finne ut hvilken modell/type det er? Den er ca fra 1980 tror jeg. Mulig seint 70-tall.
  6. justinbeaver

    Nemgolyonak

    Hei. Det står nemgolyonak på løpet på ei hagle jeg har. Den er ca 50 år gammel. Er det noen som vet hva det betyr eller om det er et merke?
  7. Takker for svar! Da er det ikke bare prisen som gjør at mange kjøper CZ. God helg alle sammen
  8. Hei. Jeg var en gang en god skytter, men siste 15 åra har jeg ikke skutt mye. Ikke eid egne våpen på 15 år. Så kunnskapen min er rusten. Har ikke skutt salong siden jeg var liten gutt og lå der med anlegg..... Men jeg synes salong med kikkert, demper og tofot er så stilig at det vil jeg ha. Jeg skal akte og la unga skyte på blink. Som skytter treffer jeg stort sett greit. Jeg var aktiv skytter som unge/ungdom. For meg virker det rart at et våpen ikke treffer likt hver gang. Er alle salongrifler gode og presise, eller noen så billige at jeg skal styre unna? Hvis vi ser helt vekk fra prisen, hvilket våpen ville du kjøpt for å ha lenge? Hvorfor koster ei salong 15.000 mens andre koster 5.000? Jeg kan ikke dette, kjenner ikke til de forskjellige merkene. Hvis en skal dra opp noen linjer, hvilke merker er billigmerket, mer folkelige og snobb/luksusmerkene? På forhånd takk for svar!
×
×
  • Create New...