Jump to content

siggivara

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

siggivara's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Som fersk bukkejeger håper jeg noen kunne hjulpet meg å "tolke" feiemerkene jeg har funnet i det siste. 1. Hvor store revir kan bukkene ha? Gikk et par km langs en sti med mange feiinger relativt tett. Er dette samme bukken, eller kan det være flere? 2. Selv om de fleste feiingene jeg har funnet er fra i år har ingen av dem vært blodferske (barkestrimlene har vært tørre og "såret" på treet har også vært tørt). Betyr det at bukken har funnet seg et nytt sted, eller er den i området fremdeles? 3. Har funnet flere "enkeltstående" feiinger uten å finne noen andre i nærheten. Kan det bety at det ikke nødvendigvis er en bukk i området?
  2. Ser det er lenge siden sist spørsmålet var oppe til diskusjon, så jeg drister meg til å spørre igjen. Vet at Viltskadecenter i Sverige har testet både kevlar (http://www.viltskadecenter.se/images/st ... a_test.pdf) og el-vest ( ), men det er lite tall på hvor effektive det faktisk er, og ev. hvilke som fungerer best. Har også lest at bruk av el vest er ganske utbredt i Finland (http://www.slu.se/Documents/externwebbe ... indres.pdf), men uten å finne noe mer informasjon om hva slags vest de bruker og hvor man kan få tak i den. Tenkte i utganspunktet å prøve ut en el-vest, men den eneste jeg har funnet er den Viltskadecenteret har testet, og den koster opp under 9000 kroner. Vesten som brukes i Finland koster vistnok bare 4000, men denne har har jeg som sagt ikke klart å finne mer informasjon om. Er det noen som har noen erfaringer å dele? Noen som vet mer om vesten de bruker i Finland?
  3. Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg fuglehund da jeg er en ivrig jeger. Til sommeren skal jeg gå Norge på langs og ser dette som en unik mulighet å knytte et sterkt bånd til en ny hund. Er det noen som har eller som vet om noen som har en fuglehund de vil omplassere? Eller bare tips på hvor eller hvem jeg burde kontakte for en slik forespørsel? Det er også aktuelt å låne hund hvis noen vil ha hunden topptrent til jakta starter
×
×
  • Create New...