Jump to content

Magnus89

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Magnus89

  1. Føler jeg blir litt gal av å tenke på hvilken kikkert jeg skal kjøpe! :) Hva med denne? Den har lys, det er viktig for meg, og kulebanekompensator.

    ZEISS DIATAL 7X50 ret.66 m/lys og comp. Hat fått et tilbud på 6500 kr brukt, på finn.no. Produseres disse fortsatt? Og hvor gamle er de ca?

    Noen som kan si om dette er et bra kjøp eller ikke? Skal stå på en Blaser R93 9,3x62, og skal brukes på vakjakt på villsvin.

  2. Om det er mer fuktighet i lufta eller salt i lufta hvet jeg ikke, men ser i allefall at ting i naustet ruster fortere værtfall. Og når man bruker og transporterer våpenet nær sjøen så tenker jeg at det et god sjangs for rust. Så nøye vedlikehold tror jeg er viktig! :)

  3. Jeg brukte min korthåret Vhorster til trekking i 25 minus en gang, gikk fint så lenge han sprang hele tiden, men var ikke lange turen da. Vi kom oss fort inn igjen til varme og peiskos. Vhorster og Pointer er vell gamske like hunder. Og min hund trakk alle i familien fint helt til han ble 8 år, etter det tok han det litt roligere. Men det var fortsatt en hund med mye liv i! Har selv tenkt på en Pointer nå, etter å ha vært uten hund i snart 2 år nå.

  4. Fint med prisgaranti hos XXL fordi de ga nytt tilbud som var enda bedre igjen :D

     

    Kan jo alltid prøve å få et bedre tilbud hos XXL, men 14990 ,- synes jeg er en grei pris da :) Når jeg lenge har vurdert en Tikka T3 Tactikal til samme pris, og dyrere flere steder.

×
×
  • Create New...