Jump to content

Magnus89

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About Magnus89

  • Birthday 03/15/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Magnus89's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fantastisk! Gleder meg til det!
  2. Harejakt på Smøla, hvor bør man gå, for å få størst sjangse for å komme hjem med hare i sekken?
  3. Hvem mener du har best kvalitet Slurry?
  4. Ah, shait! Nå står det mellom denne og CZ 455 Varmitt i 17 HMR! Hva vil bli det beste kjøpet? Og hvor mye kommer Finnfire til å ligge på i pris? Rifla skal brukes mest til revejakt
  5. Trenger tips til viltkamera til bruk på reveåte. Et kamera som har god bildekvalitet, selv på natten. Reven bør helst ikke bli skremt av kameraet! skal også brukes til annet vilt!
  6. Føler jeg blir litt gal av å tenke på hvilken kikkert jeg skal kjøpe! Hva med denne? Den har lys, det er viktig for meg, og kulebanekompensator. ZEISS DIATAL 7X50 ret.66 m/lys og comp. Hat fått et tilbud på 6500 kr brukt, på finn.no. Produseres disse fortsatt? Og hvor gamle er de ca? Noen som kan si om dette er et bra kjøp eller ikke? Skal stå på en Blaser R93 9,3x62, og skal brukes på vakjakt på villsvin.
  7. Vil dette være et godt kjøp for 6000 kr? Selger vil ha 7500kr for den, evt om det fortsatt er et godt kjøp til den prisen. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=750 Det er dette kikkertsiktet ja? Se link Skal brukes til Skumringsjakt, Først og fremst på vakjakt på villsvin, og revejakt. Siden vil det selfølgelig bli brukt på annet vilt og Takk for svar!
  8. Hva med å kjøpe en demper i Sverige? Vil det da være problem å få den inn til Norge?
  9. Magnus89

    Seljakt

    Om det er mer fuktighet i lufta eller salt i lufta hvet jeg ikke, men ser i allefall at ting i naustet ruster fortere værtfall. Og når man bruker og transporterer våpenet nær sjøen så tenker jeg at det et god sjangs for rust. Så nøye vedlikehold tror jeg er viktig!
  10. Tror min konklusjon blir å la dempereen ligge igjen hjemme Vil ikke risikere å bli fratatt den.
  11. Jeg brukte min korthåret Vhorster til trekking i 25 minus en gang, gikk fint så lenge han sprang hele tiden, men var ikke lange turen da. Vi kom oss fort inn igjen til varme og peiskos. Vhorster og Pointer er vell gamske like hunder. Og min hund trakk alle i familien fint helt til han ble 8 år, etter det tok han det litt roligere. Men det var fortsatt en hund med mye liv i! Har selv tenkt på en Pointer nå, etter å ha vært uten hund i snart 2 år nå.
  12. Så man trenger ikke å søke eller føre dette inn på våpenkortet på noen måte?
  13. Dette vil jeg vite mer om å!
  14. Ser man kan ha med rød diode? Vil dette være noe vits? Evt hvilke fordeler? Er jo grønt som høres best ut.
  15. Virket veldig greit dette, jeg skal høre med han jeg skal jakte med, og høre hva han sier. Man bare monterer det på riflen da? Du har prøvd dette? Og det funker?
×
×
  • Create New...