Jump to content

tricky

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

tricky's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har ingen planer om å skru på "skummel sort plast" som du kaller det og jeg skjønner godt hvorfor, men heller annen trestokk da jeg personlig liker ikke utseendet av den som står på og vil hvertfall ha muligheten til å kunne bytte til en annen type i fremtiden..
  2. Å få det kappet er vel forsåvidt ikke verdens største problem.. Nå lurer jeg på om noen vet om reciveren på vepr super ser slik ut, altså kuttet skrått bak, evt hvordan er den? (dette er en vepr ett eller annet i 762x54 med todelt stokk, i usa..): Se på ca 6:00.
  3. Noen av dere som vet om det er Molot vepr med 16" pipe å få i norge? Ikke super versonen altså.. Ja jeg er dum nok til å la det gå litt presisjon for å få ei litt mer kompakt og mindre fremtung rifle, da jeg kommer til å skyte 99% på bane og jakt nå og da... Regner med det er artemis som tar de inn så mulig jeg kan spørre de.. Edit: Som sagt før her vil våpenet være mest for "moro" og skyting på banen, men også ha muligheten til å bli tatt med på storviltjakt uten å bli ledd av
  4. Takk for det! Men når jeg skjønte at kula ikke er god for storvilt vil vel mini 14 være et bedre valg med tanke på pris og tilgjengelighet på ammunisjon..
  5. Skjønner.. Er vell kanskje mer akuelt med noe som mini 14 for moro og rådyr og heller ei billig bolt rifle i noe som 6,5 e.l for storvilt da.. Takk for svar og kom gjerne med flere innspill og meninger!
  6. Har etter noen år med lite jakt og skyting kommet til at jeg er interessert i å begynne å jakte mer og spesielt skyte mer. Har litt erfaring med jakt og skyting av å vært med min far på banen å det lokale jaktlaget. Skyter for det meste 6,5x55 og synes det er et bra kjekt og brukbart kaliber. Etter å ha sett litt rundt på nettet og prøvd litt forskjellig kom jeg frem til at jeg ville ha halvauto, grunnet at jeg kommer til å skyte mest på bane, men også jakte noe. Fant etter litt tid ut at jeg ville ha en mini 14, men etter litt fundering har jeg kommet frem til at .223 er litt lite da jeg ikke kan jakte større enn rådyr... (går mest i hjort og elg rundt her) Ja, du tror kanskje det er idiotisk å si at jeg vil ha en halvauto istede for bolt rifle, men det er mest for at jeg har lyst å prøve noe nytt og spesielt ha det morsomt på bane. (Får låne grovere kaliber om det måtte være nødvendig) Har 0 erfaring med halvauto, så blir glad om noen har tips o.l! Har mest lyst på mini 30 etter hva jeg har lest og hørt.. Etter det jeg har forstått er ikke ruger mini den mest presise rifla på markedet, men om den er god nok til bruk på vanlig jakt, både elg og hjort (maks 150m) har det ikke så mye å si for meg.. I minm situasjon er det mer å hente i skytter enn i de fleste rifler.. Kom gjerne med inspill, tips og erfaringer! Noen spørsmål: 1: Mulig å oppdrive ruger mini 30 i norge, evt hvor og hvor dyrt? 2: Om nr stemmer: Ser jaktdepoet og noen andre har 762x39, men tips om priser og steder å kjøpe billig? 3: Har 762x39 nok anslagsverdi for bruk på elg, evt hjort? (ville selv sagt ja, men spør for å være sikker...) 4: Anbefallinger til andre halvautoer som kan være passende på mitt bruk? (Sett såvidt på browning bar match i 308, anbefalt?) EDIT: Fått litt tro på moltov vepr etter innlegg her i tråden, men ser ut til at det finnes veldig lite "aftermarket" deler og utstyr (noe som ikke er et must, men selvfølgelig litt kjekt..). Noen som har erfaringer og/eller har tips til dette eller andre halvautoer? Takk på forhånd
×
×
  • Create New...