Jump to content

GunnarKRC

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GunnarKRC's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Her var det mye gode tilbakemeldinger! Skal svare litt bedre senere men for å adressere blå skulder først.. Jeg vet at hun sikkert ikke har hagla 100% på riktig sted, noe som vi skal jobbe med men skyting har hun vært godt vant med.. Deltatt på LS og banka ut drøssevis med 6,5 fra hun var 15 år eller noe så selve smellen og rekylen har hun vært vant med og blir raskt det igjen! Problemet nå er at hun går på medisiner som går utover hud og blodårer som blir litt mer skjøre og det skal ikke mye til før de sprekker.. Derfor blir hun raskt blå og vi vil helst unngå dette. prisforskjell på ammo tenker vi fint lite på.. 20kr pakka mer for 20 kaliber om det skulle vært bedre har ingenting å si! Vi skal forhåpentligvis denne eller neste uke på bane med instruktør så får vi se hvordan det går
 2. Samboeren skal kjøpe sin første hagle og jeg lurer litt på om vi bør gå for 12 eller 20 kaliber.. Det blir mest rypejakt med hagla (Jeg har 3 stk 12 kaliber fra før) og leirdueskyting.. Er en stund siden hun har skutt med noe som helst og etter noen duer på bana er skuldra bra blå! Hun brukte hagla mi som er ei Altay Akkar Classic og syntes den ble tung etterhvert (3,1kg)... Det blir nok mest leirdueskyting og litt jakt.. Bør vi gå for 20 eller 12 kaliber? Siden det blir mest leirdueskyting er det kanskje best om hagla er litt lettere? På jakt tåler uansett skuldra den rekylen som blir av jaktpatroner siden vi har begrensinger på maks 2 ryper pr dag Er det stor forskjell på rekyl på leirdue ammo, 12 vs 20 kaliber? Har tenkt litt på halv auto også men søknaden som ble sendt inn er på O/U men det er sikkert mulig å endre?
 3. Vet det er lov med skytterlue med skygg til baneskyting, men er det lov å bruke et brillepar der en fjerner høyre glass og dekker til venstre i stedet for skygg?
 4. Har fått vite at to plasttapper i stokken på tikkaen er ei ekstra støtte for løpet... Hvordan skal denne virke? Fikk bedre samlinger etter jeg fjerna alt løpet lå ann på...
 5. Og som sagt så endret jeg skytestilling ofte med forskjellig håndgrep men kan det ha då mye å si? Er skutt på 100m
 6. Har tenkt tanken men samling på to og to skudd er bra og skyteteknikken min er ikke helt på jordet. Ihvertfall ikke så det skiller med 8cm på det meste. Skyter bedre enn dette uten anlegg og reim!
 7. Treffpkt forskjell er greit men så stor forskjell på samme skyting grunnet endret stilling virkert rart. Virker jo som det kan være bra samling siden to og to sitter som det gjør...
 8. Kan selvfølgelig være tilfeldigheter med samlinga men har aldri opplevd slik samling før
 9. Har nettopp kjøpt meg t3 223 og har skutt ca 150 skudd med den men sliter med å få bra samling selv med selvlada skudd. Kan skyte to og to/tre og tre skudd å ha bra samling men hvær gang jeg bytter skytestilling endrer treffpunktet seg opp til 8cm på det værste... Fant i dag ut at løpet (under der kikkerten slutter) ligger ann på to plastkanter i stokken og at der løpet økes i diameter ligger det inntil stokken hele 5 ut fra kassa, kan dette ha noe og si med treffpunktene om jeg legger mer vekt på rifla avhengig av skytestiling? Ser tydelig at to og to skudd sitter men der jeg skøyt tre bytta jeg ofte stilling etter 1 eller 2 skudd (skutt i benk)
 10. Noen som har tips til ei bra jaktkule til rådyr som ikke ødelegger for mye? Lader selv så er kun kule jeg er ut etter Hadde også vært fint med tips om treningskule som går omtrent likt som jaktkula!
 11. Er det noen som vet hvor jeg finner det? er til 223
 12. Tips til bra sekker og hva som bør være på de? Bør det være våpenholder? MVh Gunnar
×
×
 • Create New...