Jump to content

Precision

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Precision

  1. På ‎11‎.‎05‎.‎2017 den 16.23, Mas-36 skrev:

    Beste rifle i .223 rem? Det er jo den jeg har akkuratt kjøpt meg ;) En Sauer 100 XT :P

     

    Hei

    Vurderer denne riflen selv, er du fornøyd med presisjon og våpenet ellers? Har du kappet noe på løpslengden?

  2. Takker for tips, skal lese litt rundtom om den. Er vel kanskje ikke så god i skumring med tanke på revejakt?

    Skal sette på picatinny skinne på rifla, så da blir det mulig å bytte kikkert alt etter bruk også. Har en Meostar 3-12x56 som jeg kan sette på når

    jeg trenger litt skumringsegenskaper, men regner med den blir litt for stor til vanlig bruk.

  3. Takker for mye god informasjon. :D

    Tror det beste blir å gå for en helt ny når bruktprisene er som de er. Da får en også de siste forbedringer med på kjøpet. Nytt løp må en nok regne med å kjøpe ved et bruktkjøp selv om de fleste brukte Sauere har gått "ca 1000 skudd". Da koster det brukte plutselig like mye som alt nytt med en gang.

  4. Er det åpent for skyting hele året der, også for jegere/skyttere uten Sauer 200 STR? Hvilke hold har du tilgang til å skyte på?

    I Engesetdalen er det kun jegerskyting/skyting med annet en Sauer 200 STR fra ca. mai og frem til jaktstart, og kun på 100m.

  5. Hvordan er presisjonen i disse i forhold til Lapua sine 223 rem? Er hylsene egnet til hjemmelading på et senere tidspunkt? Ser at prisen på Lapua er omtrent det dobbelte av Partizan, 6,5x55 i Lapua er jo nesten halvparten av prisen på 223 rem.

    Har brukt en del Fiocchi fra xxl, får klikk på noen patroner i hver pakke a 50 stk, veldig irriterende. Men de er bare 55 grs, så er vel ikke optimale for lengre hold uansett.

×
×
  • Create New...