Jump to content

Precision

Members
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Precision

 1. Hei Vurderer denne riflen selv, er du fornøyd med presisjon og våpenet ellers? Har du kappet noe på løpslengden?
 2. Jeg fikk lånt meg en bærbar windows pc hvor jeg kunne sette inn denne cd'n.
 3. Bor dessverre i feil del av landet, virker som dere har supre muligheter der nede.
 4. Er det noen som bruker bluetooth / blåtann til Zodiac Team Pro Waterproof jaktradio? Hva trenger jeg for å kunne bruke dette, og hva fungerer best? Må tåle drittvær og regn.
 5. Er det noen som har prøvd denne: Swazi Thar Anorak Model Norway
 6. Er det noen som har sett eller prøvd denne nå: Swazi Thar Anorak Model Norway
 7. En gammel tråd, men fikk noen tips likevel. 3 år gammel tråd, finnes det flere tilbud om kurs/innføring rundtom i landet nå? mvh
 8. Er det lov å spørre hvor mye du måtte betale for kikkerten? Ser den koster 7300,- nå. Det står også at "dette er ikke kikkertsiktet for jakt", hva tenker du om det etter å ha brukt det litt? Tåler det vær(regn) og vind?
 9. Takker for tips, skal lese litt rundtom om den. Er vel kanskje ikke så god i skumring med tanke på revejakt? Skal sette på picatinny skinne på rifla, så da blir det mulig å bytte kikkert alt etter bruk også. Har en Meostar 3-12x56 som jeg kan sette på når jeg trenger litt skumringsegenskaper, men regner med den blir litt for stor til vanlig bruk.
 10. Har du funnet ut hvilken kikkert du vil sette på? Jeg skal ha samme rifle og kaliber, og ser også etter tips angående kikkert.
 11. Er det ikke gråmåke som er på dette bildet da?
 12. Lenge siden det har vært noe nå. Får håpe det blir mulighet en søndag igjen snart.
 13. Nytt forsøk med å legge inn bilder.........:
 14. Hei Jeg har en Browning A-bolt i kaliber 22lr som jeg lurer på hva jeg kan forvente å få for ved et eventuelt salg, noen som har tips? Rifla har skutt ca 250 skudd, og er meget pen. Skal prøve å få lagt ut noen bilder hvis jeg får det til innpå her.
 15. Jeg blir gjerne med og rydder skog og kratt og spleiser på gonger og blinker.
 16. Spennende! Håper det kan være mulig å finne plasser som egner seg.
 17. Takker for mye god informasjon. Tror det beste blir å gå for en helt ny når bruktprisene er som de er. Da får en også de siste forbedringer med på kjøpet. Nytt løp må en nok regne med å kjøpe ved et bruktkjøp selv om de fleste brukte Sauere har gått "ca 1000 skudd". Da koster det brukte plutselig like mye som alt nytt med en gang.
 18. Hva er det som følger med når man kjøper en splitter ny Sauer 200 STR i dag? Når man ser på bruktprisene så frister det mest å spare litt til og kjøpe helt nytt. 14000,- for en 2001 mod virker mye, kanskje er det mere enn den kostet ny dengang?
 19. Lurer på om Sauer 200 STR har vært uforandret siden den kom på markedet? Vurderer en 2001 modell, er det noen forskjell på den og en 2015 modell?
 20. Er det noen som har testet denne: http://www.sportsbutikken.no/default.pl ... pageId=903 Vurderer å bruke den på en rifle i kaliber 223, muligens hold opp mot 400-500 meter. Vil denne kompensatoren fungere greit til det?
 21. Er det åpent for skyting hele året der, også for jegere/skyttere uten Sauer 200 STR? Hvilke hold har du tilgang til å skyte på? I Engesetdalen er det kun jegerskyting/skyting med annet en Sauer 200 STR fra ca. mai og frem til jaktstart, og kun på 100m.
 22. Hvilken kikkert har du bestillt, og hvor holder du til og skyter?
 23. Hvordan er presisjonen i disse i forhold til Lapua sine 223 rem? Er hylsene egnet til hjemmelading på et senere tidspunkt? Ser at prisen på Lapua er omtrent det dobbelte av Partizan, 6,5x55 i Lapua er jo nesten halvparten av prisen på 223 rem. Har brukt en del Fiocchi fra xxl, får klikk på noen patroner i hver pakke a 50 stk, veldig irriterende. Men de er bare 55 grs, så er vel ikke optimale for lengre hold uansett.
 24. Det er riflestigning 1:8 på den som jeg har. Det må bli kjøpeammo foreløpig ivertfall, har ikke kommet igang med hjemmelading, men det står også på ønskelisten etterhvert.
×
×
 • Create New...