Jump to content

Farmboy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Farmboy's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Jeg ønsker å få justert avtrekket på min 22lr ruger mark 3 target pistol. Jeg har bestemt meg for å gå til børsemaker, men jeg er blitt anbefalt å undersøke hvilke børsemakere som er flinke på avtrekksjustering på pistol, etter det jeg har blitt fortalt på klubben så er det stor forskjell på hvem jeg går til. så derfor trenger jeg deres anbefalinger! Bor ikke så langt ifra arendal, tvedestrand , kristiansand, porsgrunn og skien. bor ca 1 til 1,5 timer unna disse stedene. Anyone?
  2. Okay da tror jeg har bestemt meg, jeg vil prøve en børsemaker. En på klubben anbefalte meg å spørre her om noen har god erfaring og kan anbefale børsemaker her på sørlandet. Så da er jeg åpen for forslag. Det var vist ikke alle børsemakerene som var like flinke på justering av avtrekk på pistol.
  3. Hmmm Meningene er delt i to ser det ut til, ikke lett å ta en avgjørelse...
  4. Ja ikke sant, kanskje smartere å kjøpe det settet alikevel. hmmm Selv om jeg blir frarådet av han første her så ser det jo tålig greit ut å polere litt selv på megkanismen i følge denne videoen på youtube: anyone?
  5. Ringte å sjekka med jakt og friluft nå. de tar ca 500 kr trodde han, og de justerte det ganske bra. kanskje det er det greieste ja.
  6. Jeg har akkurat handlet meg en Ruger mark 3 target 22LR pistol. Etter å ha skutt noen hundre skudd, så er konklusjonen min at pistolen min er kjempe bra, jeg liker den veldig godt, det er bare et problem, å det er at avtrekket må justeres, det er for stor vandring, hvilket gjør at jeg er over alt på skiva. Konklusjonen som jeg og de andre på pistolklubben er kommet frem til er at avtrekkeren må justerse, så blir den go som gull. når jeg trykker av så bruker jeg formye energi og bevegelse i armen som gjør at det blir så galt i andre enden. Pistolen er helt ny og det er ikke uorginale deler på den, så er spørsmålet mitt: Hvordan kan jeg justere avtrekket? Må jeg til børsemaker eller kan jeg gjøre som noen gjør på youtube, polere /slipe litt selv på mekanismen?. Jeg håper på litt gode råd og hjelp, gjerne fra andre som har vert borti samme problem. Helsing Farmboy
×
×
  • Create New...