Jump to content

anders0309

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anders0309

  1. Hei, noen med gode tips til blaser montasje for 30mm ringer? Originalmontasjen er jo rimelig kostbar. Noen grunn til å velge original istedenfor f eks gs sitt alternativ? Andre alternativer? Takk for svar:)

  2. Virker som hun er minst i kullet. Moren er 55cm så vi er forberedt på at hun ikke blir av de store hundene. Og det er helt i orden. Men nå har hun vokst veldig lite den siste måneden og jeg syntes hun er ekstremt liten for alderen.. får håpe det løsner snart :)

  3. Hei. Trenger noen gode råd til valg av ny rifle. Jeg har nå en 6,5x55. Jeg bruker 2 forskjellige kikkertsikter på denne med warne hurtigmontasje. Da slipper jeg å skyte inn på nytt etter å ha skiftet sikte. Nå har jeg fått et tredje kikkertsikte som jeg ikke får montert med den montasjen som er på børsa. Finnes heller ikke montasjer å få tak i til denne. Derfor tenkte jeg å kjøpe en ny børse som jeg kan montere en picatinny-skinne på slik at jeg kan bruke alle siktene på denne. Fornøyd med 6,5 kaliberet, å jeg tenkte å beholde dette. Alternativt 308. Jeg har sett litt på systemrifler, blant annet Blaser. Kan man montere en picatinny-skinne på denne og benytte hurtigfester på kikkertsiktene slik at man slipper å skyte inn hver gang man skal skifte sikte? Og er det andre gode alternativer til Blaser med det oppsettet jeg har nevnt ovenfor?

×
×
  • Create New...