Jump to content

SPESOPS

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

SPESOPS's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar. Blir garantert å kjøpe HW97K i tillegg til Hatsan som er på vei. Våpensøylen har ikke den inne nå og ikke har de svart meg på epost når de venter den inn igjen heller men jeg følger med
  2. Bestilte overgangen etter kommentaren din
  3. Hehe, ja regner med det men den er lettere å drasse med når zombie apocalypsen slår til Har dykkertank allerede som er klargjort med quick connection line for fylling av HPA tank, trenger vel kanskje en overgang for å bruke denne på Hatsa`n?
  4. Bestilt! Har ønsket meg denne i lang lang tid. Ble Hatsan BT-65 Elite SB LW med lyddemper, bipod og håndpumpe. Har hatt den liggende i handlekurven deres leenge, men prisen var da på rundt 9500.-kr, som var mer enn jeg ville bruke. Har også bestilt Eun Jin 16,1 grain kuler fra Sandefjord paintball som jeg tror passer utmerket til rifla, de har fått mye skryt. For info så er denne rifla solig bygd, kraftig og presis. Med bra kikkert knuser den lett vinflasker på 100m. Anslagsenergien med tunge kuler er i området 30-40 FPE som jeg tror er noe av det kraftigste man finner i 4,5mm. Skal måle den med kronograf når jeg mottar den og blir å poste resultatet her. Her er ett par flotte videoer begge i 4,5mm: " target="_blank" target="_blank " target="_blank" target="_blank
  5. Jo HW97 har fått mye skryt så blir muligens en slik. Etter hva jeg har forstått så er diana sine kraftigere og weihrauch sine mere presis. Hatsan sine fjærbørser har jeg ikke hørt mye bra om, men den BT65 som jeg nevnte er pcp og har fått greie omtaler, eneste minuset er at den er så j…. dyr.
  6. Skal kjøpe meg ett kraftig kvalitets luftgevær som gir mest mulig anslagsenergi (fpe) på 30m+++. Geværet skal være kal. 4,5mm og treffsikkert, jeg skal bruke de tyngste kulene geværet vil trives med og også montere kikkertsikte på det. Prisen behøver ikke tas med i betraktning, jeg skal ha det beste av de som er nevnt. Etter å ha lett lenge står valget mellom disse: Diana 350 Magnum, Diana 460 Magnum, Diana 52, HW97K, HW95, HW90, HW80 og Hatsan BT 65 Elite SB. Hvilket gevær vil dere anbefale? Kom gjerne med fordeler og bakdeler da jeg ikke har noen erfaring med disse selv.
×
×
  • Create New...