Jump to content

Storm74

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Storm74

  1. Hei.

     

    Har ei datter som driver med skiskyting. Vi har diskutert mye hvor langt inn på 15-meters skiva du må for å treffe i Liggblinken (4,5 cm) på 50 meter.

    Noen mener en 8’er og noen mener det holder med en 7’er.

    Synes å huske jeg har lest at hver ring er 5,6 mm. Men hvor mye blir det på 50 meter? Fulgte tydeligvis for lite med i mattetimene på skolen....

  2. Har hatt og har forresten fortsatt 2 lettvektere. Har skutt 25/25 med disse flere ganger. Det er trening som er avgjørende. Personlig orker jeg ikke være 12 timer på jakt med ei hagle på langt over 3 kg hengende på skuldra. Ja, jeg er fuglehundeier.

    Hvis jeg skal trekke fram en stor minus med noen lettvektere er det at de leveres i 12/76..fy for en rekyl(husker med gru Nike magnum, og hagle på 2,6kg) Derfor er mitt førstevalg en Beretta ultralight i 12/70 og 70cm løp.

  3. Er det noen som vet om det går ann å skaffe sportingstokk til M65 308W(den har langt kammer og magasin er blendet for fra 30-06) i links ?

    Skulle også gjerne hatt varnmintløp til den...men det er vel totalt umulig å skaffe..?!

     

    Kjøpte denne rifla ny i 1989, og har ALDRI hatt noen trøbbel med den. Mista magasinet i høst, men var i den heldige posisjon at den lokale forhandleren hadde ett liggende for langhylser. Fant faktisk det gamle igjen under snøen i slutten av elgjakta...flaks! :)

×
×
  • Create New...