Jump to content

Storm74

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Storm74

  1. Tusen takk for gode og velformulerte svar! sitter fortsatt og er vanvittig imponert av jegermeistern sitt svar!
  2. Hei. Har ei datter som driver med skiskyting. Vi har diskutert mye hvor langt inn på 15-meters skiva du må for å treffe i Liggblinken (4,5 cm) på 50 meter. Noen mener en 8’er og noen mener det holder med en 7’er. Synes å huske jeg har lest at hver ring er 5,6 mm. Men hvor mye blir det på 50 meter? Fulgte tydeligvis for lite med i mattetimene på skolen....
  3. Har hatt og har forresten fortsatt 2 lettvektere. Har skutt 25/25 med disse flere ganger. Det er trening som er avgjørende. Personlig orker jeg ikke være 12 timer på jakt med ei hagle på langt over 3 kg hengende på skuldra. Ja, jeg er fuglehundeier. Hvis jeg skal trekke fram en stor minus med noen lettvektere er det at de leveres i 12/76..fy for en rekyl(husker med gru Nike magnum, og hagle på 2,6kg) Derfor er mitt førstevalg en Beretta ultralight i 12/70 og 70cm løp.
  4. Usikker selv på hva den kan være verdt, men 10K er den garanter ikke verdt!
  5. Som emne sier, hva kan jeg ta for ei slik hagle?! Har ei som jeg aldri bruker, kjøpte den i affekt for mange år siden. Den har gått maks 400 skudd. Ser ubrukt ut, ingen slitasje på stokk eller løp.
  6. Storm74

    Arvet hagle

    Denne er i kal. 12/70!
  7. Er det noen som vet om det går ann å skaffe sportingstokk til M65 308W(den har langt kammer og magasin er blendet for fra 30-06) i links ? Skulle også gjerne hatt varnmintløp til den...men det er vel totalt umulig å skaffe..?! Kjøpte denne rifla ny i 1989, og har ALDRI hatt noen trøbbel med den. Mista magasinet i høst, men var i den heldige posisjon at den lokale forhandleren hadde ett liggende for langhylser. Fant faktisk det gamle igjen under snøen i slutten av elgjakta...flaks!
×
×
  • Create New...