Jump to content

ostep0p

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ostep0p

  1. Termiske riflekikkerter og slikt er i vinden som aldri før. Lurer på om det ville fungert å holdt en håndholdt termisk/spotter tforan rifle kikkerten og skyte? Altså en som ikkje er beregnet til formålet? Ville man oppleve treffpunkt forandring? Noen som har prøvd?
  2. Kunne kanskje vore lures å kjøpt en kombi å solgt hagla, menmen. Har lyst på småviltrifle;) vil heller ikkje ha kikkertsikte på hagla...
  3. Takker for svar. Rifla skal hovedsaklig brukes på småvilt å være med på rypefjellet. Så blir lange turer å mye gåing, kan fort bli tongt dersom en skal ha med hagle i tillegg. 22lr er ikkje annerkjent som godkjent jaktkaliber i det aktuelle området.
  4. Hva er den letteste riflen på markedet fra cal 22hornet og opp? Intr i alt fra bolt, bøyle til halvautomt og system.Evt hvilken stokk kan man anskaffe seg for å få en så lett rifle som overhodet mulig?
  5. Hei.Vurderer anskaffelse av bøylerifle, og hadde satt pris på om de som har, har hatt bøylerifle / lever action kan dele erfaringene sine når det kommer til presisjon. Hvordan blir samlingene på 100 / 150m i hovedsaklig i kalibrene 357.mag og 30/30?? setter pris på innputt.
  6. Hei, er det mulig å få kappa løpet på en lever action som har magsinløp under. altså kappe løp+magasin ?
  7. DAMN! for seint ute, den var solgt...så forsatt på utkikk!
  8. Takk! annonsebilde lurte meg, så har faktisk ikkje sett den annonsa før... Skal ta kontakt med selger. Takker
  9. Er det norske forhandlere på rossi og uberti?
  10. Hei, ønsker å kjøpe en lever action i kal .357mag. Marlin forhandleren norma, sier det ikke er sikkert de klarer å levere 1894c i 357 iløpet av 2014. Ser noen forhandlere har winchester's trapper edition i 357 til salgs, men blir litt for dyrt. Noen som har andre forslag til våpen? evt. noen som selger sitt våpen (fant ikkje kammeret's eget handelskammer)? Har sett/spurt på finn + div. facebooksider. Skal brukes til småvilt, og har alltid hatt lyst på ei leveraction.
  11. etter å ha youtuba baikal, lurer jeg faktisk på om onkelen til fadern har ei gammal baikal hagle ståande å støve ned, kan vel ikkje være mulig å sette inn et .223 løp i den? den e vertfall FRYKTELIG lik den som heter Baikal IZH 18. dersom noen vet det, skrik ut. og evt hvor kan man kjøpe slike løp? takker for alle svar sålangt
  12. så mellom "to onder" er Baikal IJ 18, bedre enn handi rifle? Begge har ei grei samling. fant en tråd her om Baikal, og samlinga såg ganske bra ut...Dersom nåken leser tråden og har ei Baikal /Handi rifle eller annen sammenlegg bar rifle i kal 222, eller 223 så ta kontakt.
  13. Tc encore, ser veldig smekker ut. Hadde jeg vært stinn i peng, hadde nok valget falt på den. Men er student og relativt fattig. En annen ting er at den kommer ikke til å bli brukt sååå mye, kanskje 5turer på rypejakt, prøve å skyte en å annen rev, litt kråker + trening. Ønsker å starte med en billig rifle. Drømmen er å kjøpe seg en Howa etterhvert.
  14. Dere som har hatt/vært borti en slik rifle, kom gjerne med en begrunnelse på hvorfor/hvorfor ikke en bør gå til anskaffelse av slikt..
  15. Ser det på prisen over der har et dumt spm. i ene området jeg jakter rype (pr dags dato med hagle) står det på jaktkortet at rypejakt med salongrifle ikke er tillatt. siden det ikke står rifle, tolker jeg det til at rypejakt med et grovere kaliber er lov.. spm er, blir alle kaliber i 22..( 222,223, 22-250 osv.) beregnet som salong?
  16. Takker for svar, har vært innom finn å sett.. sendte en mail til våpen søilen i bergen, har forstått det slik at de har vært behjelpelige med import tidligere. Ser også Bergen Jakt og Fritid AS er nevnt tidligere i dette forumet, men finner ikke en fungerende e-post adresse. Vil vertfall høre hva totalprisen på en Handi-Rifle blir ved import..
  17. Takker for svar, skal sjekke det ut no
  18. Hei, Har bestemt meg for å kjøpe ei rifle som skal brukes hovedsaklig til småviltjakt/rypejakt. Har funnet et optimalt våpen, lett, kort og kan demonteres som ei hagle. (passer perfekt i sekken) Dette er Handi-Rifle i .223 tidligere salgslink: http://www.gunlistings.org/ohio-gun-classifieds/dayton__springfield/rifles/22288/for_sale_.223_handirifle_wextras Det eg lurer på er, kordan kan eg få nåke slikt inn til norge? oppfyller jo krav til våpenlengde osv. må eg høre med en våpenforhandler, eller kan eg ta inn dette sjøl? evt, kordan importerer eg våpen? takk for svar
  19. Hei, har tenkt å "bygge" ei småvilt rifle basert på en Remington 700 stokk. Lurer derfor på hvor man får kjøpt Reminton 700 løp i kaliber 223 m/låsekasse?
  20. Hei, har tenkt å prøve å "bygge" min egen småvilt-rifle (sette 223-løp i en Remington 700-stokk) Det eg lurer på er, hvor får man kjøpt Reminton 700 .223 løp og låsekasse? (hadde vert kult med Mcmillan-kasse, men er absolutt ikkje nødvendig) Er vel ikkje så vanskelig å sette sammen? Aldri gjort slikt før, men engang må jo være den første på forhånd takk
×
×
  • Create New...