Jump to content

skytegla

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skytegla

  1. Jeg har våpen fra før (hagle) men tenkte å melde meg inn i pistol klubb og handle pistol. Greia er at jeg hadde tatt sikkerhetskurs osv men så havna jeg borti noe ruskjøring. Hva er sjansen for at en pistolsøknad går igjennom om jeg er medlem i klubb osv? Snakka med politiet som sa at jeg hadde egentlig karantene på 5 år, men det ville være en vurderingssak. Aldri noe glattcellebesøk eller vold på rulleblad. Og de tok jo ikke hagla mi den gangen så er vell ikke uegnet til å ha våpen? Noen som vet om noen eller har noe erfaring på hvor streng dem er på sånt? 

  2. Prøver ikke å provosere men det oppfattes vel sikkert slik lell....... folk som står å trykke ut serie etter serie hele året på en offentlig godkjent skytebane skal belemres med kammerflagg når våpen er tomt og du i tillegg legger det fra deg.

     

    Mens andre som kun går på jakt en gang i året kan kravle og dette rundt ute i skogen med full ladet børse og skyte på alt som rører seg og ikke rører seg. Hvor er logikken?

     

    Godt poeng. Tenkt dette selv siden jeg er fersk jeger og føler at våpensiklerhet ikle ble prioritert på kurset, men om du ikke visste om det var avbildet ei fjellrype ellet lirype, fyfy

  3. xxl har etter mine erfaringer udugelig kundeservice. er det noke som mangler eller er gale så finner dei berre ein unnskyldning for det og håper ingen klager.

     

    Handla pa 08 på xxl. Skal aldri handle på xxl mere iallfall. Måtta mange runder fram og tilbake pga de 3 som jobbet der sa forskjellog fra gang til gang.

×
×
  • Create New...