Jump to content

sniken69

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sniken69

  1. Hvis det var bilde av min Krag du lurte på, så kan jeg poste det om noen dager når jeg er i samme landsdel som rifla
  2. Tillater meg å låne tråden litt, har seg nemlig sånn at jeg OGSÅ har arvet en Krag fra bestefar. Og jeg lurer derfor selvsagt på om noen har informasjon, evt en pekefinger i riktig retning. Våpennr er 57931. Jeg har ikke prøvd våpenet, men jeg er lysten på å få prøvd den.
  3. Prøv en telefon, er ikke så mange dagene siden jeg snakket med ham på telefon
  4. Ser overgangen mellom kule og patron "naturlig" ut? Kan det være at kula er blitt trykket ned i patronen? Jeg har tjent Kongen noen år, og mener bestemt at jeg har sett slike før, og at vi da konkluderte med feil-produksjon. Men da, for våre noe utrente øyne, så ikke overgangen mellom hylsa og kula helt normal ut.
  5. Domino, Takk for utfyllende svar, spesielt mtp at jeg selv må ta litt ansvar også....
  6. Takk for svar både longsjott og Rausheim! Jeg får nesten bare ta med det jeg har av dokumentasjon, og argumentere min sak. Uansett ikke noe stress for meg om jeg blir plassert i klasse A, jeg er med kun for morro skyld uansett, og for å lære og å se. Jeg vil ikke gå så langt som å kalle noen ubrukelige, det er vel mer det at klubben er en mer rekreasjonsklubb enn konkurranseklubb. Takk for lykke-ønskninger, det kommer til å trenges
  7. Takk for svar. Jeg "fant" stevnet på den siden du linker til, så da er det nok et approbert stevne. Så det er altså klubben min som ordner meg et startkort? Der ser jeg en utfordring, det er ikke den mest aktive klubben i landet og det er kort tid til stevnet (15/10).
  8. Hei, Som ganske fersk pistolskytter har jeg et par spørsmål. Jeg har nå nemlig meldt meg på et stevne hos LOP, men det jeg lurer på er hvordan dette blir registrert hos "øvrigheta"? Hvordan vet de hvilke/hvor mange stevner jeg har vært med på? Blir dette sendt inn av arrangørklubben? (Ok, dette ble 3 spørsmål....) Og til topic, og en videreføring av første spørsmålsdel, blir informasjonen om klasse også videresendt og regnet ut av arrangøren, eller må jeg sørge for dette selv? Jeg er medlem av en klubb tilknyttet NSF.
×
×
  • Create New...